once davranayim hemen acayim dedim. evet hadi bakalim herkes dokulsun ortaliga su kardeslerimizi sevindirelim.
Printable View
once davranayim hemen acayim dedim. evet hadi bakalim herkes dokulsun ortaliga su kardeslerimizi sevindirelim.
diğer konuyada yazdım ayırdıklarım duruyorsa seve seve gönderirim.
10 kutu kitap-ansiklopedi mevcut bende...
o zaman ogretmen arkadasimizdan adres telefon gibi bilgileri alalim ortaklasa kararlastirip belirli bir gunde gonderelim. peki nasil gonderelim ?
Evet arkadaşlar başka bir konuda İzmirden Gökhan arkadaşımızın öğretmenlik yaptığı bir köy okulu için konuşuyorduk.
9-13 Yaş arası Kıyafet-Ayakkabı-Kırtasiye Malzemeleri vs vs gibi evinizde kullanmadığınız ama Kullanılabilecek durumda olan eşyaları ayırıp buraya yollamak istiyoruz.
İstanbul içini ortak bir yerde toplayabilirsek ben izmire nakliye işini üstlenebilirim.
Yada herkes ayrı kargo yapar siz bilirsiniz.
benim koliler de yarden kalkmıyor...
evet ciddi manada ansiklopediler var ama bence bunlar oradaki çocukların işini görmez meydan laruslar temel britanicalar falan :D çocuklar ne yapsın bunları :D
yükte hafif işlevde ağır olan şeyler lazım :D
otobusle yollariz en kotu ihtimalle bizde cok olursa katilim.
ya iş yollamaya kalınca ben onu her türlü ulaştırırım o bakımdan sıkıntı yok
ama işlevsel bişeylerin gitmesi mantıklı olur 10 yaşında çocuk ne yaptın o ansiklopedileri :D
zamanında gazate kuponu biriktirip almıştıkta ne işimize yaradı :D
en önemlisi kıyafet sonrada test kitapları gibi şeyler.
Gökhan görsün o da yazar zaten eksikleri.
mesaja attim ozel davet gonderdim kendisine gorunce gelir hemen sanirim :D :D :D
şöyle yazayım kıtap konusunda okul kıtapları zaten okul tarafından saglandı ama ansıklopedı olur kıyafet daha ıyı olur toplu kargo olsa ıyı olur .:)ben zaten kargodan alır okula gotrcem hepsını:) sımdıden gosterdıgınız ılgıden dolayı tesekkur ederım arkdaşlar:)
ilgiye tesekkur iiide :D sen birde irtibat bilgilerini versende balli kaymak tatlisi olsa bu olaya. :D :D :D
sen direk irtibat bilgilerini ver belki yolu dusen biri olur eline verir paketleri yollarim.
Madem kargo yapilacak iki is yapmayalim direkt okula gelsin hersey..
Bende bakinayim evde ne var ne yok..
okul adresi izmir /kemalpaşa yğitler köyü yğitler özcan katrancı ilköğretim okulu
bana gonderceksenız yurt içi kargo bornova stad şubesi gökhan behlül 05549511785
hju moruk kıtabım yok ama eskı gıymedıgım ust basım var basket ayakkabası falan ama 45 numra falan ok dersen getırırım