2 gündür fena takmış durumdayım. gönül gerçkten karbon olsun ister ama imkan yok
kaput, ön çamurluklar,kapılar ve bagaj kapağını 3M karbonlarla kaplatmak istiyorum. gerçek karbon olmayacak görüntüsü olsun bari.
mümkün müdür? önerir misiniz?
Printable View
2 gündür fena takmış durumdayım. gönül gerçkten karbon olsun ister ama imkan yok
kaput, ön çamurluklar,kapılar ve bagaj kapağını 3M karbonlarla kaplatmak istiyorum. gerçek karbon olmayacak görüntüsü olsun bari.
mümkün müdür? önerir misiniz?
bana sorarsan yap gitsin :)
yani kısaca tavan hariç arabayı kaplatmayı düşünüyosun doğrumu anladım?
iddialı olur bence:)
bence gerek yok :) siyaha bas cilayi gitsin daha guzel :)
bence siyah RC çok yakışıklı karbon iğrençdurur.....
Kardesim huc gerek yok siyah oldukca guzel zaten
Yapma abi boş ver siyah çok daha güzel duruyo.Eg ye yaparsın onu :)
siyah arabada 3M carbon lacivert gibi bi renk alıyo tamamen siyah olmuyo hele güneşte çok daha bariz belli oluyo ama illa yapayım içimde kalmasın diosan bir kaç parçada şık durcagını düşünüyorum (aynlar panjur amblem ve kaputtaki 2 scoop spoiler kapı direkleri)
Bence yapma,büyük panellerde kapı çamurluk vs güzel durmuyor detaylarda çok güzel oluyor 3m karbon
aklımdaki olay arabam biraz agresif dursun tehlikeyi hissetirsin ama dışardan bakanlar olayın tam ne olduğunu anlamasın:)
yani öyle çok iç açıcı bir görüntü istemiyorum
Araba siyah olduğu için hem öle çok sırıtmaz,hemde farklı olduğunu hissetirir bence..
Yaptır bence istiyorsan , farklı durur :)
mat sıyaha boyat...
boyatma olmaz da kaplama olabilir yine
kaplama olabılır bence en agresıf goruntu mat sıyahla olur
bms de arcın gayet guzel duruyodu bence hic carbon yapma :) buyuk yuzeylerde cig duruyo bence.
Gerçek karbon kaput niye yapmıyoruz:)
Msn' de onlineken mesaj at birara:)
Bence karbon kaput 3m tavan kaplama abbes ön tampon araç süpper olur...
Bence gereksiz ama istersen farklı durmasını istersen kaputu kırmızı-siyah karbonfiber yaparsın ilginç olabilir siyah ile malzememiz bu hafta gelmiş olacak;
http://compositeenvisions.com/images...ar%20panel.jpg
yaptırısan tek olursun