arkadaşlar az hasarlı motoru bitik tesisatı yanık fazla masraf açmayacak bir araba arıyorum yüksek model olması tercihimdir yardımlarınızı bekliyorum
Printable View
arkadaşlar az hasarlı motoru bitik tesisatı yanık fazla masraf açmayacak bir araba arıyorum yüksek model olması tercihimdir yardımlarınızı bekliyorum
az hasarlı motoru bitik tesisatı yanık fazla masraf açmayacak :D
neyin kafasını yaşıyosun moruk :D :D
reis nerden anladın harbi kafam bi ton :) ya mustafa piyasada böle çok araba var almak toplayıp binmek lazım elektirik tesisatı yanık perte çıkmış yada motoru kırık perte çıkmış kaportasında az hasarı ıolan araba arıyorum aslında :)
marka model söyle trafikte vuralım adama :) güzel şeyler istiyorsun inşallah bulursun enkaya bak.
1.6 otomatik toyota corolla terra var eğer isterseniz...
valla olur suan uygun ne araç olursa olsun alırım link atarsan sevinirim
adam akıllı araba alayım dedim hepsi turşu çıktı en güzeli böle araba alayım dedim
kanka hayırdır hurdacılıgamı basladın :D
yok olm ne alaka senden istedik hondayı çokdedin bende burdan bulmaya çalışıyorum
uygun derken? bnm bahsettiğim arac piyasa fiatından aşağı isteniyor. ama sizin bütçenizde önemli. bu araç modeli yüksek dolu bir araba. eğer bilgi almak isterseniz detaylı, tel nosu pmleyebilirim yarın tam detayları alabilirsiniz araç sahibinden.
7 ye 8 alıp 12 13 mal etmek sonra zevli bi sekilde binicem
http://www.sahibinden.com/honda_civi...XQQdisplayitem
buna bak bakalım nasıl adam edersin:)
4.000 tl masraf var gibi duruyor burdan:)
arabanın paneli yok üstünde sağ tarafdan kazası cok ağır..