-
PSP Sorunsalı :)
Arkadaşlar selamlar..
PSP veya PC konusunda teknik bir forumdan çok daha hızlı cevap geldiği için techturkey'den buraya açmak istedim konuyu..
PSP v3.80-M33-5 versiyon PSP var.. custom firmware..Şu ana kadar elimde olan tüm oyunları memory card'a atıp oynayabiliyordum..
Bugün Gran Turismo yükledim fakat 80020148 hatası verip "The game could not be started" diyor :confused:
Firmware update mi gerekiyor , aramızda illa PSP kullananlar vardır diye düşünüyorum.. Update edersem bu sefer kırılmış olmayacak ve hiçbir oyunu oynayamayacağım.. Sanırım v6.00 falan çıkmış çünkü.
-
Bende de son çıkanlardan değilde kız gibi 1004k var ve 4 gb kart var.. Hangi firmware'i ve hangi yolları seçmeliyiz karttan rahatlıkla oyun yükleyip oynayabilmek ve makineyi olabildiği kadar özellikli hale getirebilmek için?
Uzun süredir takip etmiyorum.. 4 sene olmuştur cihazı alalı sürekli çekmecede yattı :)
-
Valla Firmware 5.50 Custom varmış 6.10 dahil tüm oyunları onayabiliyormuşuz,ama nasıl yükleneceği hakkında en ufak bilgim yok..4.10 dan upgrade ediliyormuş ama benimki dediğim gibi 3.80 :D
Update'e girsem direk 6.10 a çekecek makineyi..
-
bende psp 3004 var versiyonu da 5.03 GEN-C herşeyi sorunsuzca oynuyorum, kurması kolay isterseniz bu versiyonu pspnize bi kurun derim.. :icon_tup:
-
Emre konu açmak yerine bana danışsaydın keşke ben ürünü sana satarken hep arkasında olduğumu söylemişdim. Update ederken dikkat et bir bakmışsın hiç bir oyunu oynayamaz hala gelirsin.
-
ya ben ılk aldıgımda chıpletmıstım. masallah ne yuklesem calısıyor. ama sorun nedır hata nedır hıc bılmem :)
-
Bu arada benim 1004k'nın (3004k'da olabilir hatırlamıyorum) dirmware versiyonu tarihten kalma 1.50..
O zamanlar bu versiyondan yüksek gelen cihazlar kaçak oyun oynayamıyordu :)