geçenlerde tamponun altında ki plastik siyah parça koptu, gene aynısını mı taksam yoksa başka bir lip mi koysam önerilerinizi bekliyorum
Printable View
geçenlerde tamponun altında ki plastik siyah parça koptu, gene aynısını mı taksam yoksa başka bir lip mi koysam önerilerinizi bekliyorum
Ben her zaman orj.den yanayım aslında.Fakat Laguna lipte fena olmaz sanki?
orjinal lip pek ucuz birsey degil, görsel değişiklik olsun dersen laguna ph1 yada ph2 bakabilirsin.
cenk peki laguna lipi oturur mu?
focus ön karlık aksarayda 110 lira civarında geçen sene fuar öncesi almıştım istersen tanıdık parçacılar var yardımcı olabilirim
su laguna lipini bi denemeyi dusunuyorum eğer ki olmazsa oyle yapariz
böle bir şey yapsam nasıl olur acaba
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/4/4598.jpg
fotodaki güzelmiş hangi aracın lipi acaba bu
focusun orjinal lipi + seat cupra r
cupra lipi oldukca ucuz 60 tl sıfırıydı en son.. buğra ama fotodaki lip focus mk1 faz1 lipi sende ki daha farklı olması lazım.
cenk peki benim orjinalim lipim ne kadar ben gene orjinalini takcam büyük ihtimalle
yetkili serviste 174tl ambalajında.. piyasada sanıyorum ki % 20 ile 30 arasında bir iskontolu alabilirsin max. 125 130 tl gibi olur oda.
doğrudur ben en son sordugumda vw ci müsterime 60 dan veririm demişti ama ben almamıştım kararsız oldugumdan ötürü :)
laguna lip klasikleşti tarz değiştirmek lazım.örn:kangoo-2000 combo v.b
cupra r eki uygulanabılır deısık olur
focus 1 lip verebilirim isine yarayana, 50 den olur maksat fayda olsun :))
konuyu hortlatıyım dedim..
Focus 1'e cupra r lipi takılabilir mi?
Eğer takılabiliyorsa laguna yada cupra r farketmez,nerede taktırmalıyım beyler?;)