kapı kilitlemeyle ilgili küçük ama can sıkıcı 1 durum
merhabalar ,
geyik kısmını geçip direkt konuya dalıyorum :D
araç 07 megane
akşam arabamı park ettim kapıları karttan kilitledim kapıları kontrol ettim sıkıntı yok , sabah çıktığımda kapıyı açmak için tuşa bastığımda , hiç bir türlü açılmadı yedek kartla denedim , yeni pil taktım denedim yine aynı sonuç çözüm olarak anahtarla açtım hemen servise gittim serviste arabayı pc bağlayıp kontrol ettiler ve sorunun karttan olduğunu söylediler , problemin karttan olmadığı konusunda baskı yaptım fakat nafile mantıklı gelmiyor neden derseniz hadi günlük kullandığım kart birden bozuldu eyw olabilir , ama çekmecede duran kart nasıl bozulur ve 2 kart birden aynı anda nasıl bozulur ??? mantıksız gelen kısmı bu ! fransadan yeni kart getirticeklerini söylediler belli ki sorun karttan değil 3. kartı alıp ne yapıcam evlatlık mı alayım diye düşündüm ve servisten çıktım 1 anahtarcıya girip , kartları kontrol ettirdim ve ne göreyim kartlarım ikiside sinyal veriyor yani kartlarda 1 sıkıntı yok o zaman geriye tek 1 şey kalıyor sorun arabada ama neresinde ?? bahçelievlerde bildiğim çok iyi bir elektrik ustası var ona gittim , arabayı inceledi ve arabanın konfort ( konkort mu konken mi telafüznü tam bilmiyorum :D ) modülünde arza olduğunu söyledi şimdi geleyim asıl soruma :D fiyat sorduğumda 250 ile 350 arasında değişiceğini söyledi eğer temizleme işlemiyle düzeltilebilirse 250 yeni modül takarsa 350 hangisi daha mantıklı geliyor size ? ne yapmalı ? bunu daha uygun fiyata mal edebilirmiyiz ? acil yardımlarınız bekliyorum teşekkür ederim :)