Denemediğim antivirüs kalmadı, yardım ederseniz sevinirim. Öyle herşeye karışmıycak herşeye zırt pırt virüs demicek bilgisayarı da yavaşlatmayacak avirüs önerlieriniz nelerdir? bide indirebileceğim bi link atarsanız sevinirim :soru:
Printable View
Denemediğim antivirüs kalmadı, yardım ederseniz sevinirim. Öyle herşeye karışmıycak herşeye zırt pırt virüs demicek bilgisayarı da yavaşlatmayacak avirüs önerlieriniz nelerdir? bide indirebileceğim bi link atarsanız sevinirim :soru:
esed nod32 kullaniyorum memnunum....
www.inndir.com dan bakabilirsin.
eğer windows'unu lisanslı şekilde gösterebilirsen Microsoft Security Essentials bence çok iyi hem de bedava....
avira kullanıyorum, memnunum...
avira tavsiye ederim..
eset nod 32 ;) sistemi hiç yormaz...işini alttan alttan götürür...güncellemesini kendi yapar...virüs koruması da tatminkar...
bende avira var boyna ötüyo oyunlarda:confused:
ben avira kullanıyorum en iyi free antivirüs programı sanırsam buluyo bişiler siliyo da iş görür ev kullanımı için
McAfee kullanıyorum , memnunum :)
Ben en son pcyi bilgisayarcıya götürdüm.Lisanslı eset smart security yükledi.O günden beri en ufak kasılma problemi yaşamıyorum.
Daha önce internetten indirdigim eset fazla bir işime yaramadı.
Avast kullanıyorum, memnunum.
Avg .
lisanslı nod32 ;)
kaspersky kullanıyorum lisans bitince nod32 geri döncem..
Yaklaşık 7-8 senedir McAffe kullanıyorum ve beni hiç şaşırtmadı..
avira sanırım en iyi kullandığım free program
ayrıca ücretli olarak nod32 iyi
ve yeni test ediyorum norton internet security 2010 şimdilik sıkıntısız 2 ay oldu
ayrıca kaspersky kullandım antivirus iyi ama bence koruma konusunda eksik
mcafee çok güveniyor kendine daha deneme fırsatım olmadı bi gelsinde elime :D
avira fena deil
avg iyidir
Testlerde : Trustport - panda - gdata kaspersky microsoft avira eset fsecure bitdefender k7 vsvs şeklinde gidiyor sıralama.