ETC ( Elektronik Gaz Kontrol Cihazı )
Öncelikle arkadaşlar bir cihaz buldum 4 aydır mailleşiyorum üretici firma ile şuanda ürünü Türkiyeye getirdim test aşamasındayım . Benim sizlere bunu tanıtmamdakı amaç şuanda satış değil ihtiyaç duyarmısınız veya duymazmısınız gereksizmi ? vb. konular ürünün satıp satmamakta değil .. Her kullanıcıya hitap ettiğini düşünüyorum . Nasıl derseniz . Ürün yakıt ekonomisi ve performans arttırmaya yönelik bi ürün . Tamamen kullanıcının isteğine baglıdır asagıda diagramlar açıklamaları vercem tamamı ingilizce fakat cevirebildiğim kadarıylaçevircem . Ürün tayvan menşeli bi urundur tahmını satış fiyatı 130-160$ arası olcak bellı degıl .. muadili ürünlerden 1 firma yapıyor oda çok meşhur olan sprint booster dır fiyatlarını bilen bilir ...Her aracada uyar .
Aracın gaz pedalına ara bi kablo ile baglanıp bir beyin bir gösterge oda ayar yapmaya gaza % kac bastıgınızı gosterıor . bi adette ana beyine baglı kablo oda OBD söketine baglanıyor araçta kesinlikle kesme biçme yapmaya gerek yok . Sadece elektronik gaz pedalı olan tüm araçlara uyar... spor modu gaz tepkımesını arttırarak daha az gaza bastıgınızda daha cok gaz algılamasını saglı***** daha ıyı kalkıslar zaman kayıplarını azaltmada cok ıse yarıyor kendı ıcınde 7 programı var . normal mod cihaz hiç yokmus gıbı calısıor . ekonomi moduda gazın tepkımesını azaltarak gaza ne kadar cok bassanızda daha az algıtarak ekonomı yapmasını saglıyor asagıdakı resımlerdede gorunuyor ...anlatcak baska bırsey kalmadı bu sekılde bı cıhaz kesınlıkle zararı yok araca
NOT: Kesinlikle satış amacı yoktur şu araca varmı uyarmı gibi sorular boşuna sormayın arkadaşlar tamamen araştırma amaçlıdır .
http://img810.imageshack.us/img810/6...dragmotorz.jpg