Arkadaslar PlayStation 3 almayı dusunuyorumda bu işletim sistemlerınden PAL olanmı yoksa NTSC olanmı iyidir
Printable View
Arkadaslar PlayStation 3 almayı dusunuyorumda bu işletim sistemlerınden PAL olanmı yoksa NTSC olanmı iyidir
slim pal model.
hazır burdan sorayım bari gran tourismo ne zmn cıkıcak yahu
Abi PAL almalısın. Çünkü TR deki oyunların çoğu (hatta hepsi desek yalan olmaz:D) PAL makinada çalışıyor:). Slim modelleri kaldı zaten, eski o kocamanlardan kalmadı:D.
pal- avrupa
ntsc- amerika
bu arada pal olayınıda sızden duydum hepsı aynı sanıyordum ıyı oldu ogrendıgım
o zaman pal alıyoruz yanı ınce kalın farketmez oynatsında :)
kalınlarda ısınma sorunu vs gibi sorunlar var.zaten sıfır slim kasa var piyasada genelde.2.el olarak kalın tercih etmeyn.slimlere göre oldukça ucuzdurlar.
pal ile ntcs arasındakı tek fark benım bıldıgım bırı avrupa bırı asya yanı bırının onay tusu x bırının o ıle..bende ıkısıde vardı bunların dısında fark goremedım..
pal alıcaksın kardeşim pal slim al
sagolun arkadaslar pal slim olarak alıcam anlasıldı
en son şok markette 649 tl ıdı slım tek kollu ama palmı ntsc mı bılmıyorum.....
Playstation 3 te oyunlar arasında asla pal ve ntsc farkı yoktur.
Hepsi birbirini çalıştırır. O denilen PS2 de vardı..
Tek sıkıntı Ntsc aldığında burdaki dvd filmleri çalıştırmaz..
Bende Amerikadan aldığım NTSC makina var çok araştırmıştım zamanında. Hiçbir oyundada sıkıntı çıkmadı
ben 2 hafta önce goldun int. sitesinden aldım 699 a 120gb slim tavsiye ederim 1 günde teslim ediyorlar.
Sıfır almayı planlıyorsanız gran turismo yu bekleyin derim. büyük ihtimalle yanında verilecek.
Ps3 de ntsc ve pal Ayrimi yokki..farketmez bence,hangisi ucuzsa onu al derim
PAL ve NTSC olayı analot Scart bağlantıda fark yaratır. HDMI ile bağlantıda böyle bir durum yok.