1.6 HDI Anti Pollution Faulty
2 ay kadar önce bu hatayı verdiğinde aracı sadece 3-4 dk.lığına vitesleri yüksek devir çevirerek değiştirerek kullanmıştım. (4000 d/dk yı geçmeden) Ankara'lılar bilir konya yolunu tırmanırken birden arıza ışığı yaktı. Tabi hemen sağa çektim. Biraz bekledikten sonra kontağı kapatıp, tekrar çalıştırdım. Turboda herhangi bir sıkıntı veya araç giderken bir güç kaybı yaşanmıyordu. Sonra serviste arıza kaydını sildirdim. Geçen hafta sonu kardeşimle bir rolling yapalım dedik. 3 defa denedik. 3.cü deneme sayılmazdı aslında da yokuş yukarı basarken düzlüğe doğru ve yavaşlamışken tekrar lambayı yaktı. Tekrar serviste arıza kaydına bakmak için lexiaya bağlandığında turbo basıncı yüksek uyarısı verdi. Neden veriyor bu uyarı dedim. Abi fazla sıkıştırınca oluyor dedi. Toplasan 5-10 dk. tam gaz gittik. Yahu oyuncak mı alıyoruz dedim ama ne fayda!!!
Usta ise ilk önce elektro vana değişir. Eğer ondan sonra da bu sıkıntıyı yaşarsak turbo değişecek dedi. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü aracımı aldığımdan beri yakıtımı aynı istasyondan alırım. Araca binip direk kontağı basıp gazlayanlardan değilim. Stop ederken turbo yağlamasını yapabilsin diye hep beklerim. Genelde ani hızlanmalara bile girmem ve sakin kullanırım. Buna rağmen eğer böyle olacak ise ve turboyu değiştireceksem; Garrett GT 15 yerine aracın doldurabileceği daha büyük bir turbo önerir misiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...