bu GTRlarda son viteste bir sorun var, Ramazan'in arabada kesiyordu.. cozulebildimi acaba merak ettim... sanki atesleme derdi var, yada detonasyona giriyor....
10-08-2010, 21:54
mig
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
o hayabusa videosu tamamen fake onu bilin
ordaki busa stock yani 270 kesici var 271 yapmıyor
onu da gectim kaldıran adam cok kötü kaldırıyor
Busa kadran videomuz internette mevcut cenk izleyebilirsin
bende tavsiye etmem deneme yapmanı yolda
Yeni busa ile eski busayı karıştırma cok farklı motorlar ikisi
heheheheehe fakemis :) eyvallah minik
3.denemede ayni anda yuruyorlar, zaten ustlerde belli oluyor...
eski busa yeni busa zx14 farketmez, GTR 800HP degil. Zaten hesaplardada 700crank ufler demistim aylar once, simdi dynoda ispat ettim. Dynojet dynoda 800HP cikartir elbet.. kiti alan memnun satan memnun :hahaha:
10-08-2010, 23:18
MiaMi
Kafama takılan Stock gtr ne verecek peki kitli gtr ile stock arasındaki deneme farklarını buraya yazmamıza gerek yok dağlar taşlar oluyor.
aynı servise giriosn diye abi olarak görüosn demi porscheyi :D
11-08-2010, 03:13
BMK TypeR
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
aynı servise giriosn diye abi olarak görüosn demi porscheyi :D
bu vıdeoda 997 gt2 dayı gıbı geldı bana:D
11-08-2010, 08:01
miniks
Alphanın arabası bitti
şanzumanından tut herşeyine kadar hazır su anda
Fakat motor gecicek kapasitede degil
HP konuşuyorsak eger dedigin dogru HP si düşük cıkabilir
fakat şanzuman dan ve torktan işi götürüyor
11-08-2010, 08:05
Manimillion
Bizim burada Switzer icin calisan, Porsche icinde Grand ** da yarisci pilot olan arkadas'in birinde var P800, dyno da tekerde 760hp gibi sacma bir rakam da shu anda arabasi.
11-08-2010, 23:11
mig
997 saka yapmis :D cok cok hizli, tahminim ciddi 1000HP crankta.. Veyron gibi ayirmis resme :)
Stok GTR 500BHP, egsozlu vs yuksek basincli GTR 550-570BHP arasi. 70HP guzel rakkam aslinda basit modifikasyonlar icin.. P700 kitte bence cok basarili aslinda, dusuk oktanda cikartiyor bu rakkami, keske 800 diye lanse edilmeseyldi ama...
benim tercihim 28R yada 30R olurdu ciddi gucler icin..
bu bahsedilen 760WHP'yi goren dyno operatoru acaba ne dusundu :) yada arac sahibi cidden 760WHPmi saniyor arabayi :) cok merak ettim, ciddi bir idda.. 900BHP yapar crankta %15 kayipla.. dyno kesin dynojet markadir, 3.viteste dyno yapmislardir.. oranlardan dolayi yuksek olcuyor, normaldir USA icin, ama kanada'dan beklemezdim ;)
12-08-2010, 12:25
ahmet3425
Alıntı:
mig Nickli Üyeden Alıntı
997 saka yapmis :D cok cok hizli, tahminim ciddi 1000HP crankta.. Veyron gibi ayirmis resme :)
Stok GTR 500BHP, egsozlu vs yuksek basincli GTR 550-570BHP arasi. 70HP guzel rakkam aslinda basit modifikasyonlar icin.. P700 kitte bence cok basarili aslinda, dusuk oktanda cikartiyor bu rakkami, keske 800 diye lanse edilmeseyldi ama...
benim tercihim 28R yada 30R olurdu ciddi gucler icin..
bu bahsedilen 760WHP'yi goren dyno operatoru acaba ne dusundu :) yada arac sahibi cidden 760WHPmi saniyor arabayi :) cok merak ettim, ciddi bir idda.. 900BHP yapar crankta %15 kayipla.. dyno kesin dynojet markadir, 3.viteste dyno yapmislardir.. oranlardan dolayi yuksek olcuyor, normaldir USA icin, ama kanada'dan beklemezdim ;)
veyron islakta is yapmiyor :) traction kontrol kurbani olmus ilk denemede bence... yoksa GTRda o kadar guc yok kesinlikle.. veyronun bir motoru ayirdigi video var yillar once seyretmistim, o gelsin denesin P800 ile :)