Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.
Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha :icon_tup:
Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım :)
Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.
Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha :icon_tup:
Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım :)
Kadir abi ile konuştuk saolsun o ailesiyle tatilde olmasına rağmen ilgilendi :) İlgisinden dolayı tşk.ler
gönderecek bir şeyim yok ama iyi niyetinizi ve yardımcı olma isteğinizi takdir ediyorum arkadaşım.
cihan hoşgeldin kardeşim memleketimize :)
cuma akşamı iftardan sonra etlik forum avm de toplanıyoruz gelmek istersen senide bekleriz
Hoşgördük abi saolasın.Cuma akşamı dönme durumum var ama bellide olmaz eğer mümkünse özelden bir telefonunuzu alıyım eğer kalırsam kesinlikle gelirim buluşmanıza :icon_tup:
Park caddesine neler olmuş şenlenmiş buralar görmeyeli :) Evde int.i kesmiş bizimkiler kullanmadıkları için int için geldim SPR Pub a walla baya eğlenceli bu taraflar Çayyolunda büyük gelişmeler var :)
en iyilerdendir spr :)
cihanım benim her zaman düşüncelidir zaten
helal sana cihanım ya
Cumartesi sabah sahurdan sonra da ben Adapazari'ndan Istanbul'a yola cikacagim, Istanbul'a ufak tefek gidecek $ey varsa sen bana birakirsin ben devam ederim :D Bayrak yari$i gibi hahah :D
bugun geldım ankaradan bullundugum yerde ınternetın olmaması ne kadar kotu bısey :(
Cihan Abicim Selamlar,
Lüleburgaz taraflarına uğracak isen konuya bakmanı rica ediyorum;
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=61935
cihan pırlanta gibidir..efendiliği dürüstlüğü içtenliği..:) bu arada kargonu yarın veriyorum kardeşim :)
Tüh notebook u almayan kafamı yarıyım :ofk: Nasıl sıkıldım nasıl sıkıldım belli değil zaten maçtada yenildik :) Park caddesindede güzel makineler vardı cidden Çayyolu na baya bişey olmuş görmeyeli :) Ben ara sıra atlayıp geliyim :)
İlginiz için tekrardan tşk.ler nasip değilmiş
Selamlar kardeşim.İsterdim ama bizimde bir kedimiz var bence arkada hiç güzel anlaşamazlar :D :D :D Ablamın kedisi valla vurur beni :D
Valla evde int olmadığı için göremedim msjını yoksa kesin arardım baya sıkıldım yekten :) SPR den çıkmadım gibi bişey 1 gün götürdüm notebook u da sora görmemiş gibi öyle internet cafeymiş gibi gidip durmıyım dedim :)
Eywalla habicim saolasın o senden kaynaklanan bişey abi :)
Sorun yok abi ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin acelemiz yok :icon_tup: