205-40-18 ebatında michelin ve good year da lastik yok, pirellide run flat var toyoda bulabildim ancak
toyo proxes 4 diye bir model varsa kullananlar yazsınlar bakalım :)
Printable View
205-40-18 ebatında michelin ve good year da lastik yok, pirellide run flat var toyoda bulabildim ancak
toyo proxes 4 diye bir model varsa kullananlar yazsınlar bakalım :)
T1R desen al derimde bu lastiği bilmiyorum. 4 mevsim lastiği. Performans düşük olabilir.
Proxes 4 ü fazla met eden duymadım T1R ve CF1 varsa detaylı bilgi verebilirim
bende bi ara çok aradım kanka mutlu abiye bi sor o satıyor. ben şahsen yılda 1 lastik ve ya jant değiştirdiğim için artık syron,nexen,nokian türü lastikler kullanmaya karar verdim.
t1r önerebilirim.kullanıcı olarak.fakat bu lastik hakkında bir bilgim yok.
215 35 18 bak uzman bulması da daha kolay olur :)
t1r filan almayı bende biliyorum arkadaşlar o ebatta yok bilmem anlatabildimmi bende macera peşinde deilim yoksa ilk mesajı dikkatli okursanız anlarsınız zor bir ebat olduğunu
Arkadasım golf aracında kullanıyor yaklaşık 1 senedir. Yağmurda veya yaz aylarında hiç bi şikayetini duymadım daha. 215 40 18 proxes4
Lastik bu
http://i38.tinypic.com/2w4a0xw.jpg
yanakta yarım santim civarı birşey farkediyor :) çap %2.2 azalıyor..
bulması filan daha rahat alternatif olsun diye dedim sen bilirsin.. konfor olarak pek fark olmaz aralarında bence :)
7mm farkediyor, daha koalysa 215/35 bak bence de.. 215/35 75.25mm, 205/40 82mm oluyor
olm cipi'ye biniyorsun zaten ne konforu :D coil de alirsin yakinda oh miss kutuk spec
toyo ts1 kullandım sonra seriyi t1r a sevirdiler 2 side gercekten guzel lastikdi
tavsiye ederim..
215-35 yada 225-40 yap :D
215 40 18 T1R siparisi verdim istanbula donunce taktiracam. yorumlar gayet iyi T1R icin
ben kendi aracımda px4 kullanıyorum çok sessiz pxt1r zaten tırıltı yapıyor aynı zamanda toyo bayisiyim problemsiz kullanabilirsin..
benimde lastikler bitiyor kanka ben T1R alıcam.
bu arada neymiş :D :D :D
egzos filtreli headers lı FN2 typer
egzos fitreli headers lı GP yi 1 boy geçiyor. :heyoo: