KW marka yaylar nasıldır?audi a3 için ön arka 4 cm diyor.sürüş performansı nasıldır acaba?orjinal amortisörlerle sıkıntı cıkartırmı?diğer yaylara göre bu marka nasıldır?
Printable View
KW marka yaylar nasıldır?audi a3 için ön arka 4 cm diyor.sürüş performansı nasıldır acaba?orjinal amortisörlerle sıkıntı cıkartırmı?diğer yaylara göre bu marka nasıldır?
iyidir....
Onur eğer imkanın varsa direk Coilover diyorum sana :)
Basmak için demiyorum zaten Onur , ben de yaylı kullandım Golfü bir süre ama coiloverlı bir araç (kullandıysan eğer bilemem gerçi :) ) kullanınca yay falan hikayeymiş diyosun artı arabaya da zarar verdiğini anlıyosun :)
Ha olsun ben yay takıcam da diyorsan 420 lira verme bence :)
8p kasamı a3ün...
yanlız fiyat çok...5lik eibachlar 300 e satılıyor...araştır bence biraz aceleye getirme...
8p ama makyajlı bilmiyorum farkı varmıdır.2010 8p.evet 300 liraya bende buldumda kw dahamı pahalı normalde yoksa eibach parası bi yaymıdır?
eibachın kw dan daha iyi olduğu kesin...konfor olarak eibach 10 numara...
eibach için aracı yeteri kadar düşürmediği söyleniyor.Doğru mudur?
araçtan araca farkediyor yay işi...ben leonda 5lik eibachla gezdiğimde coilmi var diye soruyorlardı...
bu zamana kadar arabalarımda 3.5 luk yaylar kulladım.Alçalma istediğim ölçüde oldu.Eibach hiç kullanmadım ama konfor yönünden çok tavsiye edildiği için denemek istiyorum.Acaba 5 lik mi takılmalı yoksa 3.5 luk mu?
Şahsen orjinal amortisörler ile 3.5 mm kullanılması taraftarıyım ben :)
ben orj. amortisorlerle 2 yıl kullandım gırtlak bagaj arabada 4 kişi bi dünya yol yaptım bi sıkıntı olmadı...ama bu demek değildirki kimsede sıkıntı çıkmayacak...