Arkdaşlar aracıma filtre kiti alacağım big tube düşünüyorum carbon verimli olurmu acaba aracım 1.6ies..
Printable View
Arkdaşlar aracıma filtre kiti alacağım big tube düşünüyorum carbon verimli olurmu acaba aracım 1.6ies..
banada yararlı cevaplar olucak bende bekliyorum bunun cevabını.
big tube farklımıdır simota carbonlardan ?
eski aracımda kullandım aracım ies di.
big tube simota sitesinde 5.6 hp veriyor yazıyo bilmiyorum o kadar verdimi ölcmedim ama gerek ses olsun gerek performans olarak ben cok memnundum sadece sesi için bile alınır yeni aracımda yine kullanmak için alacagım :)
5.6 hp verdini bende duydum forumlarda yazmışlar ama pek inanmadım.. ama herkez dediniz gibi ses ve performansını açırı şekilde söylüyor büyük ihtimal yarin alıcam test eder yazarım :)
konuyu takip edemeyebilirim banada pm atarmısın sonucun nasıl oldugu hakkında.
nası bişe bu big tube resmi fln var mı?
tabi pm lerim :)
fotosu :
http://img9.imageshack.us/img9/9715/big10713941juzd.jpg
güzel kittir.
internnette fiyatları cok karısık 35o lirayada vae 225 lirayada çözemedim ben fiyatını nedir bunun fiyatı?
sesine kefilim + hastayım :D
carbon ve plastik olarak bende sıfırı mevcut ilgilenen olursa pm atabilir
piyasada en çok satılan filtre kitlerinden biri benim gözlemlediğim simotanında en çok tutulan kiti
tutulmasında etkin faktörlerden biri EG kasayada uyarlıyorlar bu kiti
pm attım :)
short ram takıcaksanın motor ve headerstan gelecek sıcak havayı engelleyecek bir yalıtımla etrafını çevirirseniz iyi olur
carbon ile laylonunn :D:D:D arasında ne fark var ? karbon ısıyımı dahamı az iletiyor bide bunlardın daha degişik bir cesidi var yine sımota kazanlı hangısı daha iyidir bumu yoksa kazanlı olanmı ?
kullanılcak arac crx
plastik ne kadar ısıya dayanıklı olabilir bence geçirgenliğinden dolayı carbon daha fazla iş yapar.
casap banada bi p.m atsana carbon için:)