arkadaşlar 10milyar param var turbo için ayırdığım arabayı satmamış olursam ocağın sonuna doğru yaptırıcam peki nerde yaptırmalıyım???:soru::soru:
Printable View
arkadaşlar 10milyar param var turbo için ayırdığım arabayı satmamış olursam ocağın sonuna doğru yaptırıcam peki nerde yaptırmalıyım???:soru::soru:
araban ne ?
araba honda civic 99 bu arada is....
team paşaoglu.
anahtar teslim veriyor bi nev_i :)
1.4 is... ben olsam sohc vtec yaptirirdim bu paraya.. ayriyetten vti'da alinabilir.. eminim daha cok zevk alacaksin.
10dan biraz daha fazla extra butcen var ise turbola derim , cnk nerden ne cikacagini bilemeyecegin icin her zaman kenarda bir miktar daha para bulundurmak iyidir , yada satip o elindeki 10 uda ekleyerek daha hizli araclar alabilirsin .
Bolt On bi turbo kiti alıp guzel bır beyın ayarı ıle
0.5 barda sorunsuz kullanabılrısın
ebay da uygun turbo kitleri mevcut.
1o mılyara guzel bı turbo yaparsın:)
ben anlamam o saydıklarınızdan 10 milyar param var sadece turboyu biliyorm başkada bişi bilmem en mantıklısı neyse onu yapalım o zamn:)
hedeflenen güç nedir?
120-150-200-200+
paralar çünkü bu sıralama ile birlikte artacaktır.
birde standart fazla oynamadan blok nekadar güç kaldıracak ona göre ya turbo yada araç + 10 bin e güzel makineler alınır gibi
güç bnm için önemli değil kütahyada tipo var turbo onun varsa bnmde olmalı diye düşündüm isterse gitmesin adı turbo olsun be ya:D:D:D:P
isyi sat üstüne para ekleyip vti al
o zman arabayı satıp motor alayım:D en hızlısı bnde olsun nasıl fikir ama:):P