Merhaba 205gti aracımın sunroofu komple tesisatı ile iptal etmeyi düşüyorum yerine carbon koymayı planlıyorum. nereden temın edebılırım yada yapan kısıler var mı? ve kaça patlar bana? başka onerılerede acıgım.
Printable View
Merhaba 205gti aracımın sunroofu komple tesisatı ile iptal etmeyi düşüyorum yerine carbon koymayı planlıyorum. nereden temın edebılırım yada yapan kısıler var mı? ve kaça patlar bana? başka onerılerede acıgım.
205 gtı de aranan en önemli özellik yani orjinal sanroof umu iptal etmek istiyosun :S:s neden
O zaman bence sen tavanı iptal et araç cabrio olsun hem hafifler :)
hmmm orjinal deilse o ayrı
Ben sizin yerinizde olsam tavanın sacını komple kesip (kesmeden önce kalıbını alarak tabi) sonra karbondan döküp sac yerine onu koyardım.. Sacını kesin sadece taşıyıcılarını değil.
turbo kadavramıydı kırmızı vtec te vardı 3m dynoc kaplıydı sanırım hangı malzemeyı kullandı bılmıyorum ama onun gıb yapılabılır kardesım;)
Bende proje amaçlı yapıyorsam ve satarken milleti dinlemek rahatsız etmiyorsaTavanı kese yerine karbon tavan yaptırırdım.Hem aracın ağırlık merkezi alçalır(viraj kasabilirsiniz) hemde araç hafifler..