türkiyede fn2 typer supercharged yapan varmı acaba bi örnek arıyorum ben aracıma yapmayı düşünüyorumda nasıl olur randımanlı olurmu nekadar güç alırım
Printable View
türkiyede fn2 typer supercharged yapan varmı acaba bi örnek arıyorum ben aracıma yapmayı düşünüyorumda nasıl olur randımanlı olurmu nekadar güç alırım
Tr'de ben hic gormedım ama rotrexin direk kiti var.Fıyatları hakkında pek bir bilgimde yok mail atıp sormak gerek.
The SuperSport Honda Civic Type R FN2 Supercharger Conversion - RotrexSuperchargers.co.uk
Şöyle birsey flash pro ilede yazılım işini hal edebilirsin bence cok zevklı ve güzel bir arac olur.
Moskovada honda yapan arkadasim var.
Kendisinin garaji var .
?????????? ????? ?????? Honda Nissan Acura Infiniti ?????? ?????????? ????????? ?????? ????????? ?? ?????????? ????? ???????? ???????????
??????????? ?? FlashPro
Honda Civic Type R JR CHARGERR
Yaklasik 2 ayda bi Turkiyeye gelir. Istersen konusabilirim. Anartar teslimi Turkiyede halledebilir. Fiyat dah uygun olabilir. Yanlis hatirlamiyorsa moskovada 5000$ anahtar teslimi.
Arkadaşına sadece Rotrex C30-74 charger ünitesinin fiyatını sorabilirmisin. Sadece ünite olucak kit felan değil.
Jackson Racing + injector550 = 3650$
Hondata Flash Pro = 750$
Ayarlar = 500$
Takilmasi cok kolay diyor. Kendileri takabilir diyor.
Yaklasik 275 hp verrirmis ezgost ile beraber. Burada 295hp veren varmis.
yakındır geliyor tr de FN+sc ;)
gercekten uygunmus..alınır aslınmda ya..
Yapılacak en akıllıca işlem bence. İlk çıktığından beri kovalıyorum.
Buarada rusyadaki araç önce SC yapıldı sonra turboya döndü sanırım.
selamlar arkadaşlar. Erdem sizin FN2 super charger konusunda merak ettiğinizin bana soyledi. Evet. Biz hakkaten 15 tane yakın SC*ler taktık (JacksonRacıng FN2 için). Bunun özellikler - amerikan kit Si için FN2 de çalışmaz. Bunun üzünden biz en basıt kit*ini alıp, injektörler artı Hondata FlashPro ve onların ayarları kendimiz yapıyoruz bizin Dyno da.
Bize inglizce yazarsınız daha kolay olur, çünkü kızarkadaşım türkçe bildiği için bana tercüme ediyor. Her ay Türkiye de oluyorum Antalya da yada Fethiye de.
Bütün soruları r2r.order@gmail.com yazabilirsiniz
2000-2500 TL civarına Rotrex bulsam güzel olucak ama kısmet olmuyo.
arkadaşlar bir örneğini göreyim hemen yaptırırım bazen youtube de felan izliyorum ses fena
Ornek burada yapilanlar var. Dima resimlerini ve video görüntülerini ekleyecektir. Turboyu buyuttukten sonra ilk deneyecegim sc li bir fn2 olacaktir.
First of all, my congratulations to you, guys, with opening of YouTube in Turkey ))
Here we go,
Arkadaşlar, ilk önce sizi Türkiye de YOUTUBE açılışı ile kutlamak istiyorum
video burada bakabilirsiniz
YouTube - lohmatyy / mangacar / Honda FN2 / Type R
YouTube - lohmatyy Honda FN2
YouTube - Honda Civic Type R
we use absolutely the same head unit, such as used in USDM Si Civic
bizim kullandığımız kompressör budur
MossPerformance.com High Performance Parts & Accessories
resimler burada bakabilirsiniz
Honda Civic Type R JR CHARGERR
three different cars with almost the same setup