-
Stıcker boyutu yardım !
bırazdan stıcker bastırmaya gıdıcem. 1. sorum acaba ozalıtcıler stıcker basıyormu?
2. sorum plakama yapıstırıcam stıckerı jdm ın yesıl logosu yesıl sarı ok gıbı lan resım yukleyemıyorum boyut olarak ne vereyım?
3. sorum jdm shocker stıckerı yaptırıcam (jdm parmaklar varya ondan :D ) arka cam ıcın kucuk sag uste yanı kucukte degıl orta boy nasıl bır boyut vereyım ? hanı cetvel bulamadmda evde kararsız kaldım bastırrım sonra yamuk yumuk bısey cıkmasın ozalıtcıyle kavgalıyım zaten :D dedıgım gıbı ozalıtcı stıcker basarmı?[
(yıne kalın yazmısım unuttum pardon.)
-
1-Özalitçinin sticker basıcağını hiç sanmıyorum.
Boyutular içinse zaten işini bilen bi reklamcıysa en doğrusunu size söyliyecektir..
-
[B]Tesekkurler. Reklamcı arayacagım o zaman :)
-
özalitçide gereken malzeme olucağını sanmam çünki proje işi ile uğraşırlar..Senin ilacın bi reklamcı boyutları zaten o ayarlar ;)
-
[B]Arastırmaya basladım reklamcı :) tesekkurlerr..[
bu arada ben bu kalın yazmaktan bı turlu vazgecemıyorum ne bıcım huy olmus :D
-
Eğer biraz PS biliyor isen boyutları PS de kendin ayarlayabilirsin.. Ben şahsen öyle yapıyorum... Sonra jpeg yapıp büyük ozalitçilere gidiyorum. Büyük ozalitçilerde her türlü sticker işi yapılıyor genelde...
Bende şu en pahalı benzin resmini bastırıp arabama asıcam bugün boyutlarını ayarlayacağım... Anadolu yakasında isen Münübüz yolunda Hayat Color da istediğin herşeyi yaptırabilirsin. Biraz tuzludur ama tek seferde yaparlar yada Necdet ozalit.
-
ya maalesef aramızızda ıstanbul ankara arası saatı tutucak kadar mesafe var b.duzundeyım.. :D
ps de shopfln yapıyorumda ole boyut ayarlamayı bılmıyorum.. neyse gıdelım bakalım baksın adam yapabılecekmı..
-
sticker tasarımı ile ilgilenen arkadaşlar vardı forumda pek kimse kalmadı gibi. hala devam eden var mı?