-
15.01.2011 Primera GT & EG team
-
specler nelerdir?
maşallah gt cok güzel gidiyor ya.
denemek isterim gt ile :)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
specler nelerdir?
maşallah gt cok güzel gidiyor ya.
denemek isterim gt ile :)
Filtre egzoz..
baskı balata istiyor..
-
Maşaallah araçlara. son videodaki su si çok güzel yürüyor.
-
zamanında bende si a bindim ama bu derece kondisyon sahıbı değildi.
akşamki butun si lar guzeldi ama videolarda da nettir ki SU bır baskaydı massallah.
-
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
Filtre egzoz..
baskı balata istiyor..
ya eksikleri saymayın hemen :) benimde baskı balata bitmiş okeye dönüyor,daha eksiklerimde var filan :) şuan değil zaten deneme isteğim hazırlıklarımızı bitirelim inşallah hep beraber bi gece buluşur organizasyonu yaparız yaza doğru;)
-
Alıntı:
ya eksikleri saymayın hemen :) benimde baskı balata bitmiş okeye dönüyor,daha eksiklerimde var filan :) şuan değil zaten deneme isteğim hazırlıklarımızı bitirelim inşallah hep beraber bi gece buluşur organizasyonu yaparız yaza doğru;)
yazın bu araba çuf çuf..
yaz gelmeden deneriz keyfine
-
masALLAH primera ii gdio fakat gecenin efsanesi hakan abi olms çok hızlanmıs dahada ii olucak insallah bu arada hepsine masallah
-
Alıntı:
primera benım ama yaza turbolu gırecek malesef denememız çokta mantıklı olmaya bılır ;)
mart sonuna kadar atmosferık olarak yuruyebılırız.
-
Alıntı:
P11GT-T Nickli Üyeden Alıntı
primera benım ama yaza turbolu gırecek malesef denememız çokta mantıklı olmaya bılır ;)
alicanın yza kadar bos durucagını kim sölediki:D masallah primera ii gtmis
-
Alıntı:
M///maniac Nickli Üyeden Alıntı
alicanın yza kadar bos durucagını kim sölediki:D masallah primera ii gtmis
:)
arkadaşlar bu arada atmosferik olarak yuklemeyeceğimiz için su halı ile neredeyse bıtık bır gt dıyebılırız aracıma .turbo yapılırken toplanıcak araç, boyle gun geçiriyoruz sadece eminimki daha ıyılerı vardır. sizde takdir edersiniz ki piyasada fazla görülmeyen bır araç o yuzden bılınmıyor. ama sr20de nıssan nın en başarılı motorlarındandır sr20det olarakta 200 sx lerde basarı ıle gorev yapmaktadır.
150 hp 188 nm değerlerinde vti oranlarına yakın şanzımana sahıp bır araçtrır.
-
Alıntı:
:)
arkadaşlar bu arada atmosferik olarak yuklemeyeceğimiz için su halı ile neredeyse bıtık bır gt dıyebılırız aracıma .turbo yapılırken toplanıcak araç, boyle gun geçiriyoruz sadece eminimki daha ıyılerı vardır. sizde takdir edersiniz ki piyasada fazla görülmeyen bır araç o yuzden bılınmıyor. ama sr20de nıssan nın en başarılı motorlarındandır sr20det olarakta 200 sx lerde basarı ıle gorev yapmaktadır.
150 hp 188 nm değerlerinde vti oranlarına yakın şanzımana sahıp bır araçtrır.
sr20 makinayı en az sizin kadar biliyorum verimli makinadr size kötü demedik yanls anlamayın sakın ALLAH gönlünüze göre versn sr bloktan saglam kombinasyon ile çok ciddi güçler çıkıo umarın istediginiz sekilde yurur...
-
Alıntı:
M///maniac Nickli Üyeden Alıntı
sr20 makinayı en az sizin kadar biliyorum verimli makinadr size kötü demedik yanls anlamayın sakın ALLAH gönlünüze göre versn sr bloktan saglam kombinasyon ile çok ciddi güçler çıkıo umarın istediginiz sekilde yurur...
yanlış anlamadım tam tersıne gt nın ıyı yurudugu soylenıyor bana kalırsa daha ıyı olması lazım dıye kendı arabamı aşağıladım bıraz o kadar :)
-
Alıntı:
mart sonuna kadar yürürüz Allah'ın izniyle ya ;)
-
maşallah gt ye iyi yürümüş ama esayda yabana atılmasın 1.6 ya 2.0 honda farkı bi başka tabiki :)
-
Alıntı:
By_MuGeN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah gt ye iyi yürümüş ama esayda yabana atılmasın 1.6 ya 2.0 honda farkı bi başka tabiki :)
birazda spec farkı diyelim ona biz:D
-
masallah denemeler cok iyi olmus tebrikler hakan abi aranizda olmayi cok isterdim
-
-
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
mükembel mükembel :D
Sana o kadar gitme dedik.:) Çok keyifliydi.