Type-R'imiza exedy stage 2 3 yaprak baski balata aldik, yarin montaji yapilacak, acaba kac km rodaj yapmamiz gerekiyor .. ?
Printable View
Type-R'imiza exedy stage 2 3 yaprak baski balata aldik, yarin montaji yapilacak, acaba kac km rodaj yapmamiz gerekiyor .. ?
250-300 yapın yiter...
200de sıkın gitsin ben ole yaptım sorun olmuor :D
ben dırek takdım 500 km yaptım sonra gazladım cokta uzun omurlu oldu:)
ben hic rodaj yapmadım valla,belki 10 km falandır rodaj sürem :)
kalkış -yarım debriyaj falan hiç bir zaman yapmadım ve yapmıyorum zaten. sadece 2 den 3 den başlayarak bastım.
bi sıkıntı yok gibi, herhalde kaçırsa yada kavrama sorunu olsa belli eder kendini??
exedy stage 1 bu arada
Aslında biraz mantıksız geliyor baskı rodajı bana ama bikaç kişiden yapılması gerektiğini duymuştum.
balatanın alışma surecı var o yzuden yapmak lazım.ben takıp dırek galamıstım 10bın olmadan bıtmıstı.ama araba typer değildi
Bende oem taktım 500km sonra 2 de basmaya başladım :D
harbimiiii
bende bu baskı niye erken bitti diyodum:D
vay anasına:D:D:D
adamlar boşuna garantiden değiştirdiler desene:D
300-350 fazla bile. Ama 500'e hayır demem.d
vay anasını ben değiştiricem de 500 kmyi ben 3 ayda yapamam ya, 100-200 km yetmez mi ya ?
ya bu stage2'nin rodajı nasıl yapılıyor bizimki de geldiğinde ona göre kullanıyımda sıkıntı yasamıyım sonra :)
344 km az kaldi rodajin bitmesine :D
(nakayama)
500 km şehir içi rodaj yaparsan çok daha uzun ömürlü olur..sebebi de balatanın alışması gerekiyor..takar takmaz basarsan yüzeyi yanıyor ve kaçırma yapıyor.
50 km yeter artar bıle :).10 gune gelıck ınsallah 50km yapayım tapagaz devam :D