Arkadaşlar aracımda katalzörü iptal ettirmek ve yerine düz ara boru kullanmak istiyorum. Artısı veya eksileri neler olur ?
Birde eksozu değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ...
Printable View
Arkadaşlar aracımda katalzörü iptal ettirmek ve yerine düz ara boru kullanmak istiyorum. Artısı veya eksileri neler olur ?
Birde eksozu değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ...
Son susturucunu değiştirmeyip katalizör ve orta susturucuyu iptal ettirip son susturucuya kadar 60 lık düz boru çektir. Katalizör varlığını tespit eden ikinci oksijen sensörünü yanıltıcı dedikleri somunlardan 2 tane uç uca kullanarak biraz geriye alın. Sorunsuz kullanın.
Teşekkür ederim :)
Bu dedilleriniz ustama söylediğimde anlamama ihtimali var mıdır ? Anlamazsa daha açık bir biçimde nasıl anlatabilirim ?
Birde orta susturucuyu da çıkardığımızda eksoz sesi ne durumda olur ?
Son susuturucuya bir zararı olur mu ?
Ya orta ya son sart bence 2 si de olmayinca olmuyo, schuminin dedigi gibi olunca ses cok kotu ama
Katılıyorum RCkid.. Şumi kop kop demiş:D63 lük ara borular ortaya güzel bir spor tek orta susturucu son olarakta güzel bir marka sebring dc olabilir.. İdeal gibi
orta borular güzel ztn kıvrımları falan hiç ellemeye gerek yok kat iptali yeter :)
o eşşek ölüsü sondan kurtulunda daha ellemeye gerek yok bence :)
anca ssusturuyo demekki müdür :)
12kg son susturucu, ben söküyorum gerekince hafiflemek için:)
hazır potsuz düz bru yapan arkadaşlar vardı. hemde ucuza yapıyorlar sanırım. bir danış istersen. daha düzgün ve az kıvrımlı bir boru ile bir orta ve son iyi olur.
bende düz 63 var, adım vecihi ye çıktı :D
Aşama aşama yapmayı düşünmeye başladım :)
1. Önce kat iptali
2. Orta susturucu iptali yerine spor bi susturucu
3. Son olarakta güzel bi son susturucu
Ben kattan başlayım o zaman :)
katalitik konvertör