-
Aklınızda bulunsun!
Forumda bir arkadaş kaza yapmış o konuyu görünce bu konuyu extra olarak acmaya karar verdim herkez okusun dikkat etsin.
Geçen gün kayınpederle İstanbul Bağdat caddesinde erenköy divanın sokağına girdik.Girmemizle ahhh vahh diye bir bağırış duymamış bir oldu.Hemen durduk o şokla arabadan indik.Bi baktık 30lu yaşlarında bir adam bağrınıyor ayağımı ezdin ezdin diye.Ben nasıl ezdiğimizi anlamadım cunku caddeden sağa dönerken nerdeyse 20 tane yayanın gecmesi bekledik tek tek.Bomboş oluncada hareket ettik.Neyse biz hemen arabaya bindirdik hastaneye götürelim diye.Fakat daha yola yenı cıkmıştıkki abi götürmeyin ben giderim para verin durumum yok illa para verin ben kendim gidicem demeye başladı.Bizde durduk tekme tokat indirdik arabadan.Koşarak uzaklaştı şerefsiz.
Siz siz olun öncelikle böle bir olay gelirse başınıza arabanızı kitlemeden arabadan inmeyin.Emın değilsenız arabanıza almayın ambulans cağırın ve kesinlikle üstüne başına aldanmayın bilinçli düzgün giyiniyorlar bana kalırsa.
Araba dikkat cekiyordu S serisi dedi para kopartırım ederim.Hakkaten bacağını kırasım geldi.Artık iyice suyu cıktı dilenmeninde 3 kağıdında!
-
Geçmiş olsun..Artık herşeyin suyu çıktı..Yemek verirsin para ister-para verirsin yemek al der.Onların keyfine göre olacak herşey :)
-
Eyvallah abi buda aklımızda bulunsun..Memlekette şerefsizlik çok.aile hekimiyiz diye eve gelip adama iğne yapıpı bayıltanı bile var.
-
Abi çok güzel bi noktaya değinmişsin...İnsanın o an aklına gelemeyebilir ama aynen dediğin gibi dikkatli olmamız gerek.
-
geçmiş olsun artık her türlü düzenbazlıgı denemeye başladırlar hangisi tutarsa nerde para kaldırılarsa kar biliyolar konu açtıgın ii olmuş geçenlerde kenpini polis olarak tanıtan biri beni aradı yok evnızde kaçak int. kullanılıyo bu ınternet üzerinden kredı kartınızla 25 mılyar para aktarmışlar size ceza gelcek bize 1.5 mılyar verın ceza yemeyın biz bu çeteyi çökerkcez faln filan bir sürü saydı.
bende hiç bozmadan memur bey siz hangi subedesiniz ben geleyim çözelim durumu dedim ben döncem size diyerek tlf bi kapandı kapanış o kapanış sonra tekrar ben aradım öyle bi num. yok en ufak bi panige kapılıp kımlık bılgısı vs. versen hayatı karartacaklar adamın serefsizler aman arkadaşlar dikkat edin.
-
geçmiş olsun abi şerefsizin yaptığına bak:ofk:
-
en güzelini yapmışın böyle konularda uyanık olucaksın yoksa parandan olursun
-
Senelerdir var böyle tipler.
E5'ten Bahçelievlere dönerken hep dönüşte boyacı çocuklar dururdu 8-10 sene önce , boya tezgahı kırık çökmüşler yere ağlıyolar.Hergün durupta birinin para verdiğini görürdüm.Sonra kayboldular ortalıktan
-
yınede dıkkat etmek lazım baran allah korusun arabaya bınen her seyı yapar allah korumus
-
İyiki arkanizdan arabanizi calmadilar
-
Hırsızından şereflisi varmış demekki bunların yanında. Yarın birgün bunların yüzünden insanlar gerçekten kimseye yardım etmiyecek.
-
boyle yeni serefsizlikler turedi.. avmlerin onunde bekliyorlar genelde. ust basta iyi. yanına yaklasıp abi iste bilmemnerden geldim. cuzdanım calındı tanıdık kimsemde yok burda dilencide değilim diyip ya yol parası istiyor yada yemek parası günde kaç kişiyi çarpıyorlar...
-
3kağıtcılık konusunda lideriz herhalde türkiye olarak :D
-
son zamanlardaki aile hekimi modasından sonra buda iimiş:D
-
-
allahtan S serisi bi mercedes almamışım :D Şaka bir yana dikkatli olsakta olacağı varsa oluyor birşeyler. Öyle bir bağlanıyorki basiretin giden gittikten sonra "ulan ben bunu nasıl yedim" diye düşünüyorsun
-
böyleleri yüzünden vurdumduymaz,korkak bi toplum oluyoruz iyice
-
Büyük geçmiş olsun valla. Artık ne yapıcaklarını şaşırdılar ya yazık...
-
bi farklı versiyonuda geçen benim başıma geldi sarıyerde köşe biyerde adam birden kendini yere attı elindede poşet var ve poşetin işinde teneke bi kutu var onu yere vuruyo dikkat çeksin diye kimse umursamadı bende öle baktım çünkü garip geldi daha öncede başıma gelmişti sonra kalktı gitti keşke bende dövseydim