max 650TL bütçem var bu iş için ayırdığım. HDMi çıkış olursa tadından yenmez.
Bu paraya alınabilecek en iyi netbook hangisidir?
Printable View
max 650TL bütçem var bu iş için ayırdığım. HDMi çıkış olursa tadından yenmez.
Bu paraya alınabilecek en iyi netbook hangisidir?
bende sony vaio h-luxs modeli var çok memnunum önere bilirim yalnız fiyatını bilmiyorum hediye geldi
acer
atom n550
http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/1...09-siyah-.aspx
hdmi çıkışlı urunler biraz sınırlı
şuan piyasada
11.6 inclik p.bell veya 12 inclik asus modelleri dışında hdmi çıkışı olan ürün mevcut değil
p.bell de nebo DOT-MU serisi hdmi çıkışlı tek kusuru pil omurudu celeron işlemcili gelir
asusta 1201 veya 1215 olarak nvdia ion2 ekran kartına sahip 512mb oldukça iddalı :)
Anlaşılan o ki HDMi sevdasından vazgeçicem bu bütçeyle.
Uras'ın tavsiyesi Acer var, Samsung n150 var aklımda, başka önerileri alabilirim
söyeldiğim netbooku babama almıştım, şimdi sordum da hdmi yokmuş yanlış bilgi vermiş olmayayım. kalan kısımları süper tabi, n550 çift çekirdek olması eski atomlara göre epey üstünlük sağlıyor. aldıktan sonra 60gb da ssd koydum tavsiye ederim.
Ben 15 gün kadar önce LG X140 aldım eşim için, 1.66 ghz işlemci, 2 gb ram, 250 gb harddisk var, gayet memnunuz şimdilik, elektroworld den 630 liraya 10 taksit aldım, özellikle büyük hdd ve 2 gb ram için tercih ettim.
Yok Ben HDMİ olmadığını farkettim, İşlemcisine vs göre fiyatı harika hatta.
Masaüstü PCmi satmam gerekti, Alan arkadaşada kolaylık olsun diye bi elektronik mağazasından netbook aldırcam taksitle iş çözülcek te işte ne alcağıma karar vermem lazım yarına kadar.
söylediğin rakamı çok aşıyor ama bir de bu var şova yönelik cihaz
TeknoBiyotik: Dell Inspiron Duo Intel Atom N550 1.50GHz 2GB GMA3150 320GB 10.1" Tablet-Netbook (1090-55P23B) - Netbook (Mini Notebook) - Notebook
Yok ya bu fantazi olur :)
Bana 500-650 arası bişey lazım.
Fiyatları ne alemde bilmiyorum ancak hp dm1 kullanıyorum 2gb ram falan var oldukça hızlı gayet memnunum. Hdmi çıkışıda var.
dm1 pahalı
n550 işlemcili herhangi bi urun tercih et pişman olmazsın
HP DM1 Su4100 işlemcili kesinlikle bunu al ;)