307 Pejo aracıma 17'' RC jant almayı düşünüyorum orjınalleri ve replikaların fiyatları hakkında bilgisi olan varmı nereden daha uyguna alınabilir
Printable View
307 Pejo aracıma 17'' RC jant almayı düşünüyorum orjınalleri ve replikaların fiyatları hakkında bilgisi olan varmı nereden daha uyguna alınabilir
uygun zor hocam piyasa jantı daha başka modellere yönel derim
Rc jantının Replikası yok kardeşim uygun bulman biraz zor cevrede varsa 307 Sw onları kandırabilirsen kandır =)
ben araştırmıştım 1 ay sonra piyasaya replica 206 rc jantı gelicek dediler bide nette orj lastikli satıyor birisi 1350 tl
link varmı bi bakalım lastiklerin durumuda önemli tabi ki
jantı bulmak mesele :) uygun biraz zor pek yok zaten
replica veya 307 sw bulabılırsın 206 rc arkadasların dedıgı gıbı bulmak baya zor şans işi biyerdede
yok ibrahim sorun değil takıntılı değilimdir o tür şeylere, sen şu turizmoları versene uğraştırıyosun beni :=)
Geçtiğimiz hafta bir yere uğrasım jant lastik satan piyasa araştırması için, eleman ne dese beğenirsiniz; ''Keşke geçen hafta gelseydin, elimde RC jantı vardı orjinal, bir arkadaşa verdim 650 TL'ye''. Bunu duydum yedim kafayı, jantları alan eleman da taksici :D RC jantlı, cam tavanlı ticari 207 geziyor şimdi Zonguldak sokaklarında :/
650' mi? iki takım alırdık:)
ben bi yerde Replicasını buldum fiyat 900 iyimidir
replicaysa çok.
ilandaki rc jantlarıda satılmış zaten.. replicayı alsanız aslında iyi olur :)
Temiz 17 O.Z. ultraleggera bulursam ben de benim 207 RC jantlarını satmayı düşünüyorum ama bulamadım henüz..
Benimkilerde Allah nazardan saklasın çizik yok piano black boyalı..