Bi abimiz 2000 model üstü almaya düşünüyorda hiç bilgim yok bana sordu nasildir diye bende size soruyorum kullanan vardir aramizda belki
gidişi,yakiti,yol tutuşu vs
bilgi verirseniz cok sevinirim
Printable View
Bi abimiz 2000 model üstü almaya düşünüyorda hiç bilgim yok bana sordu nasildir diye bende size soruyorum kullanan vardir aramizda belki
gidişi,yakiti,yol tutuşu vs
bilgi verirseniz cok sevinirim
yol tutusu yüksek arac sonunda belirli bir yere kadar ,pek iyi oldugu soylenemez, gidisi tam essek hic yurumuyor ama saglam arac oyle kolay kolay kırılcak bir arac degil ,kaportası saglam ,donanımı falanda iyi ama fazla kullanmadıgım icin daha fazla birsey bilmiyorum
merhaba. :)
arazi içinmi yoksa şehirçinde kullanmak içinmi bakıyosunuz?
asfaltta hiçde güven vermiyo ne düzlükte ne virajlarda kullanımı hakkında bunu düşünüyorum.
arazide çok sallantılı ve sarsıntılı bi makine.
offroad için alakasız bi tercih olur zaten onuda söyleyim.
yakıtına bişey diyemem test edecek kadar uzun kullanmadım.
kalite ise gerçekten berbat malzemeler falan çok basit.
terrano yerine kesinlikle pathfinder bakın derim. ;)
şehir içi normal kullanmak için bakiyordu bu yorumlardan sonra hayatta aldirmam bende cok sıcak bakmiyordum zaten
nissan konusunu görünce dedim bakiyim raikko yorum yapmıştır kesin. :D girdim evet yapmış :D
bilgimin hiç olmadığı bir araba yardımcı olmak isterdim ama :)
yok yapmam bi daha gtr için yorum falan. :D
2001 Model 2.7 Tdi var bende 110.000 Km'de
Ş.içinde biz sıkıntısız kullanıyoruz 35kr civarında yakıyor. Bol turlu direksiyon dışında olumsuz bir yanı yok benim için.
Dağda bayırda plajda her yerde kullanıyorum arazi kullanımı çok zevkli.
Ama düşük km'li bulmanız oldukça zor ben 2,5 ay aradım ilk sahibinden 90.000km'de zorla aldım