Bu hafta sonu koşulacak istanbul gp icin tahminleriniz nasıl.Eger teknik bi arıza olmazsa her ne kadar tifosi olsam da ve otoriteler Alonso'yu daha sanslı gorselerde birincilik için benim tahminim hamilton'ın alacagı yonunde...
i_could...
Printable View
Bu hafta sonu koşulacak istanbul gp icin tahminleriniz nasıl.Eger teknik bi arıza olmazsa her ne kadar tifosi olsam da ve otoriteler Alonso'yu daha sanslı gorselerde birincilik için benim tahminim hamilton'ın alacagı yonunde...
i_could...
massa alırda bu sene asla gitmem.. şu 2 yılda anladımki F1 tvde güzel..
Lewis Hamilton-tarihin en iyi çaylağı alır.
lewis hami-cuda kesin alır
bana alonsa patlama yapar gıbı gelıyo
Simdi konuştugum,F1 konusunda da fikrine cok güvendigim ve bi Hakkinen fanatigi arkadasım ise yeni nesil bi pist olan istanbul un ferrari nin yapısına cok uygun oldugunu ve Ferrari den 1-2 bekledigini soyledi :confused::confused::confused:
i_could...
the iceman bu işi götürür bence. Kimi Raikkonnen alır.
Hamilton alır...
Hamilton İstanbul Park a ilk kez çıkmıyor.Bu yüzden diğerlerine göre tecrübesiz görmemek gerekir.Bende Hamilton diyorum.Mclaren bu sene iyi.
hamilton olsa süper olur kanımca :D Mclaren alsın yeter
Evet GP2 de yarıştığı dönem istanbula da gelmişti.
hondacı biri alsın:D:D
hondanın bu sıralama ve yarış performansıyla podyum şansı sıfır gibi bi şey
bence iceman her sekilde indirir...
haydi kimii haydi kimii haydiiii...tam zamanı tam zamanı tamm zamanıı şimddiiğiiii
Raikkonen diyorum...
Massa wins...
Gonlumden gecen ile beynimden gecen arasında sevinerek soyluyorum ki kalbimden gecen adam kazandı...
i_could...