Volkswagen Golf 1.4 TSI GT 2008 Model 38.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
Arkadaşlar bu aracı yarın almayı düşünuyoruz ama pek bılgım yok nedir ne dıldır fiyat normal mi ? tanıyan var mı yakıt durumu vs. ?
Printable View
Volkswagen Golf 1.4 TSI GT 2008 Model 38.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
Arkadaşlar bu aracı yarın almayı düşünuyoruz ama pek bılgım yok nedir ne dıldır fiyat normal mi ? tanıyan var mı yakıt durumu vs. ?
aynı şekilde bende de 45.000kmde 2008 GT DSG vardı siyah. bu aracın aynısıydı üstündeki zender arka ekine kadar :) ekstra olarak remus son susturucu vardı. ekstraların yanında orjinal parçalarıyla 37bine almıştım
tüketim konusunda şehir içi 9 lt diyelim
tepeleme gidersen rolling felan 12-13 lt
kasarak sabitleyicide kullanırsan 6 ltye kadar düşüyor
ne zaman almıştınız ve yakıt durumu ve vites otomatıkmıydı acaba ? yanı memnunmuydunuz.?
ok verıelrı sonra gördum dostum saol yani yakıt durumu gayet normal o zmn fiyatta fena deıl gibi görunuyor
kırmızısı bir başka olurdu yine de ;)
yanında orjinal ızgaralarını, arka tampon ekinide veriyorsa fiyat güzel al
Bencede fiyatı uygun. ***** son bir kaç ayda sıfır araçlara gelen zamları da göz önünde bulundurmak lazım. Ben kendi aracımı bu fiyata vermem. :)
DSG ile ilgili serviste mekatronik ünitesinin garantiden değişip değişmediğine baktırın. Ben malesef cesaret edemediğimden vaktiyle manuel almıştım.
Hıımm anladım arkadaşlar bılgıler için teşekkürler fiyat normal o zmn yürürde fena deıl otomatık araclara ragmen yanı.
Güncell, başka arkadaşlar fiyat konusunda fenal bilgisi olan var mı ? normalmıdır fıyatıı ? 2005 Opel Astra verıp üste 15 000 bın tl istiyorlar.
bu aracı verıp
Opel Astra 1.6 Twinport 2005 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk