-
Coilover'lı Ve Mat Gri Accent Era 34 TN 3122
-
Maşallah coiloveri izmitte mi yaptirdiniz ?
-
Basiklik orani 10 numara masallah ancak nacizane fikrim jantlar hic olmamis... Ebat guzel ancak model cok ucuz Gostermis... Replica TE37 ile efsane olur ;)
-
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah coiloveri izmitte mi yaptirdiniz ?
evet cantürk...
-
Alıntı:
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
Basiklik orani 10 numara masallah ancak nacizane fikrim jantlar hic olmamis... Ebat guzel ancak model cok ucuz Gostermis... Replica TE37 ile efsane olur ;)
farkındayım jantlar yazılımdan sonra değisecek :) tesekkurler..
-
Arac dizel mi? Oyle ise sayet yazilimdan sonra ucar, hem goruntu hem performans... Nazar boncugu lazim gelir ;)
-
maşallah amerikadaki fordlara benzettim ilk bakışta kafadan güzel olmuş
-
Alıntı:
CEMAL Ç. Nickli Üyeden Alıntı
evet cantürk...
Fc Kangoo yokmuydu ortalikta bu kadarcik basiklikla hayatta salmazdi :D
-
Alıntı:
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
Arac dizel mi? Oyle ise sayet yazilimdan sonra ucar, hem goruntu hem performans... Nazar boncugu lazim gelir ;)
yok benzinli cok bı fark olmuyacak ama yakıttan umarım bıraz tasarruf edecegm :)
-
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Fc Kangoo yokmuydu ortalikta bu kadarcik basiklikla hayatta salmazdi :D
olmaz mı aksama kadar birlikteydık bırakmadı bzı orda cok guzel agırladı :D
-
Alıntı:
BRETE Nickli Üyeden Alıntı
maşallah amerikadaki fordlara benzettim ilk bakışta kafadan güzel olmuş
zevkını cıkartarak yavas yavas devam ediyoruz :)
-
Maşallah iyi olmuş beğendim gerçekten
elimde 4x114.3 orj italyan Alessio jant var 17inc eski jantlarım bir tanesinde kaynak vardı sanırım hoşuna giderse ulaş maksat iş görülsün 16inc'e geçtim çünkü işe yaramıyor depoda kalabalık yapıyor fiyatında her türlü olurunu buluruz :)
Alessio üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 490 TL Sahibinden satılık ikinci el
ilan süresi bitmiş ama resimler gözüküyor
0532 740 27 87
bu numaradan ulaşabilirsin :)
-
Alıntı:
u.kurt Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah iyi olmuş beğendim gerçekten
elimde 4x114.3 orj italyan Alessio jant var 17inc eski jantlarım bir tanesinde kaynak vardı sanırım hoşuna giderse ulaş maksat iş görülsün 16inc'e geçtim çünkü işe yaramıyor depoda kalabalık yapıyor fiyatında her türlü olurunu buluruz :)
Alessio üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 490 TL Sahibinden satılık ikinci el
ilan süresi bitmiş ama resimler gözüküyor
0532 740 27 87
bu numaradan ulaşabilirsin :)
16 lar davlumbazı yedi bitirdi :D 17 ye gecersem camurlukları ıptal ederım sanırım :D ama yınede tesekkur ederım aklımda bulunsun :D
-
coiller d2 racingmi, sadece d2 üretiyor zaten
-
Alıntı:
CEMAL Ç. Nickli Üyeden Alıntı
16 lar davlumbazı yedi bitirdi :D 17 ye gecersem camurlukları ıptal ederım sanırım :D ama yınede tesekkur ederım aklımda bulunsun :D
aaa bunlar 16mı gözüme 17 gibi geldi o yüzden bi söyliyim demiştim :) :tapedshut
-
Alıntı:
u.kurt Nickli Üyeden Alıntı
aaa bunlar 16mı gözüme 17 gibi geldi o yüzden bi söyliyim demiştim :) :tapedshut
ne yazıkkı 16 davlumbazları hep yedi dıp basamıyorum bu yuzden 15 takmak zorunda kalacam
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
coiller d2 racingmi, sadece d2 üretiyor zaten
valla orasını pek bilemıycem :D
-
us spec hyundai olmuş maşallah alçalması güzel olmuş. :)
-
Alıntı:
bilalMW Nickli Üyeden Alıntı
us spec hyundai olmuş maşallah alçalması güzel olmuş. :)
Teşekkürlerr :)