arkadaslar dırsek ıle bılek arasına yaptırıcamda bakırköy tarafındayım ben bu konuda yardımcı olabılıcek arkadslarım varmıdırr hem hıjyen hemde fıatları duzgun bılmedıgım ıcın kazınlanmıyalımm ahaha:)
Printable View
arkadaslar dırsek ıle bılek arasına yaptırıcamda bakırköy tarafındayım ben bu konuda yardımcı olabılıcek arkadslarım varmıdırr hem hıjyen hemde fıatları duzgun bılmedıgım ıcın kazınlanmıyalımm ahaha:)
05372816582 adı umit a.k.a ekmek den aldım dersın numaranı dogme hakkında sana her turlu yardımcı olur sanatkardır yerıne gıttıgın zaman yaptıgı ıslerı gorursun ok
aynı yere bende oglumla ılgılı bıseyler yada ısmını yazdırmak ıstıyorum
kolumda var daha evvel yııllar evvel yaptırmıstım kadım kapatmıs orayı bende arıyorum
bunlar işinize yarayabilir
BLACKSEA TATTOO
Shadows Tattoo & Body Piercing
fiyat konusunu bilemem ama temizlik hijyen konusunda kesinle güvenebilirsiniz
(+ufak bir tavsiye eger yaptırıcagınız dövme cok önemli deyilse kış aylarında yaptırırsanız fiyat olarak biraz daha ucuz olur )
bılgıler ıcın tesekkur ederım valla ısım yazılcak bana olcu olarak bır seyım yok kıbar olsun yeterr:)fıat bılgılrınız varmıdır
valla benim fiyat hakkında bi bilgim yazdıgım sitelerden ilgili kişileri arıyıp fiyat ögrene bilirsin
sadece isim yazılacaksa ve boyut çok büyük değilse makina açılış fiyatını alırlar muhtemelen. o da 100 - 150 TL olarak değişiyor bildiğim kadarıyla.
Bende sol koluma 6 tane yaprak yaptırmak istiyorum. Acaba hiç Luba Goldina'ya yaptırmış olan var mı? Ya da fiyatları hakkında bilgisi ya da tahmini olan? Benim için anlamı aşırı büyük, bu yüzden gerçekten kaliteli olmasını istediğim için Luba hanıma gidicem.
bkoyde vagon war orda mehmet war çok iyidir bu konuda eğer o yoksada o mekan hijyen konusunda çok iyi
ben yaptırdım orda basit birşeydi gerçi ama herşey jelatin ile kaplı herşey dezenfekte ediliyor koltuğun bile dovmeyi yaparkende her 5 snde bir ilaçla siliyor o biçim :)
dövme işinde fazlada ölücü olunmaz sağlık söz konusu allah vermesin çok şeyler olabilir.