kankamın oğlunun bugün doğum günü haala ne hediye alınır 8 yaşındaki bir cocuga bilemedim, allah rızası için öneride bulunun :D
Printable View
kankamın oğlunun bugün doğum günü haala ne hediye alınır 8 yaşındaki bir cocuga bilemedim, allah rızası için öneride bulunun :D
Uzaktan kumandalı araba alınır başkada bir şey alınmaz :D
Abi al bi rc :) var bak carrefour'da yeni açılan bimeks'de güzel şeyler
uzaktan kumandalı bi araba olabiir.
hacı atla git kent meydanı joker oyuncak'a
ordan al istediğin hediyeyi,mağaza müdürüne benim selamımı ilet:D
Tam orçunluk bişey :D babası 2 zaten :D '' BABAAAA YUSUF AMCANIN EGSOZU SENİNKİNDEN BÜYÜÜKKK :P '' (2010 kent ormanı piknik) :D :D
lego ftw ! gelişssin cocuk :)
Eğer bisikleti yok ise eli yüzü düzgün uygun bir bisiklet alın, arkadaşı spora teşvik edin :) oturup arabayla oynıcağına spor yapmış olur bence...
araba almayın bağımlılık yapar sonra sonuç bizler gibi olur :D:D lego falan alın belki mimar mühendis olur :D:D
Ben al yanına neyi beğenirse onu al :D
bulabilirseniz eger
https://encrypted.google.com/search?...A&ved=0CCgQsAQ
direkt son nokta olur :D
Arabacı olur o da uzaktan kumandalı olsun :D
bisikletini aldık- rc arabası var- uzaktan kumandalı helikopter falan fılan her b.ku aldık, alacak bişey bulamıyorum yavv :D
Akülü araba :D
acaba elimde kı safc - vafc - wıdeband lardan bırınımı versem ahsuhauhs :D
lego motor ;)
en guzeli gercekten :D
elektrik supurgesinin vakumuyla calisiyor ayrica, cocuga motor bilgilerini gorme olanagiyla sunmus olursunuz hem :)
ilerdede garaj acar tam olur iste :D
ustad ben lego olayina hic doyamadim bir ton olmasina ragmen... Lego derim seneler gecse de eskimez derim.
guzel eglenceli foto makineleri var hem cocuga yararli da olur. yaraticiligi gelisir.