Mteknik yapıcam arka diffizör + aynalar + anatomik spoileri karbona kaplasam nasıl olur sizce ? sırıtırmı ? yoksa piano black folyo ile mi kaplayayım aracım gümüş gri :D
Printable View
Mteknik yapıcam arka diffizör + aynalar + anatomik spoileri karbona kaplasam nasıl olur sizce ? sırıtırmı ? yoksa piano black folyo ile mi kaplayayım aracım gümüş gri :D
mat füme yap difüzörü
piano black yap derim ben şahsen bizzat :) ........
dedin zaten kafamı karıştırdın panpa :D gerçi ikisininde yakışıp yakışmayacağını tahmin edemiorum :S
Piano black:icon_tup:
Artık her arabada karbon var.
piano black çok hoşuma gidiyor ama nasıl durur tahmin edemiyorum. aynalara dokunmaktan vazgeçtim :) çıtalar + arka diffizör + anatomik spoiler bunlara folyoyu çekicem gibi gelio :)
araba griyse pianoblack bence çirkin duruyor bi kaç araçta görmüştüm. Bence carbon grinin bi tonu olduğu için fazla gözü tırmalamaz ben carbon yap derim..
yok mu fikri olan hala kararsızım
piano black yap kanka
yapablırsen orjınal carbon yap
yapamazsan en ıyısı pıano black
bencede piano black..Ama folyoyu iyi seçmen lazım gerçekten pürüzsüz ve parlak olması için.
biz aracı sedefli fümeye kaplatmıştık difüzör ü pianı aynalar piano aracun icindeki ahşaplarıda karbon yapmıştık
folyo carbonda mat duruyo ve modası geçti bence dıs kısımda piano black daha canlı duruyor
Canlı durması açısından ben piano black diyorum..
bence de piano black daha şık duracaktır...
Böbreklerle beraber mat siyah derim tampon çıtalarına uyumlu olur.
canlı bir örnek görsem :S
böbrek + çıtalar + spoiler piano black yapayımda yapılmışmını görsem tabi kesin karar wericem. yaptıktan sonrada apaçi gibi durmasında