arkadaslar bu plexı veya alımınyum plakalıkların ustune plakamı takıcam ama bu bmw lerde mercedeslerde gordugum plaka kesımlerı cok hosuma gıdıyo acaba plakamı bu sekılde nerde kestırebılırım bı bılgısı olan varsa yardımcı olursa sewınırım
Printable View
arkadaslar bu plexı veya alımınyum plakalıkların ustune plakamı takıcam ama bu bmw lerde mercedeslerde gordugum plaka kesımlerı cok hosuma gıdıyo acaba plakamı bu sekılde nerde kestırebılırım bı bılgısı olan varsa yardımcı olursa sewınırım
maslak cıtacı saıt benım bıldıgım...
nasıl bi plaka kesimi o görmediğim gördüysamda fark etmediğim için soruyorum
topkapı sanayii de var ama pleksiyi ondan almazsanız kesmiyor yandaki jantçının hatrına kestirmiştim ben:)
benım plexı falan hazır ben sadece plakayı kestırmem lazım ıyıcene kenarları yuwarlak olucak sekılde
Plaka için Plaka alt Sacı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 44255842 ornek olarak burdakı gıbı bı kesım
ghia plakalık diye geçer etiketcilere aksesuar satan dükkanlardada bulabilrsin :)
Seko plakalik aramıyorum kardesim benim :) plakayı kestirecek yer arıyorum plakaligim zaten var
Estafurullah kanka ne demek ben hala plakayı kesecek yer ariyorum
ya plakayı kesmeden koyabiliyorduk biz o plakalığa sendeki plakalar cokmu büyük? yada farklı bi plakalıkmı bizdeki varsa foto ekleyebilrmsin tam olarak plakalıgını?
Kanka bu plexi plakaliktan altında yazı yazanlar varya Pesimist satiyo sitede alttaki yazı kapanmasın diye plaka kesiliyor o yüzden kestircem yeri buldum az önce yarın kısmetse yaptircam bitince resim koyarım
fotosunu bekliyorm :D
Mert bizim siteden kardeşimiz KS rocco oda bu işi yapıyor,
05326359033 ,
Aynen yaa ben Mert'te yaptırdım zaten plakaligi ulan hafıza kaybı yasiyorum resmen dün aksam telefon elimde arkadaslarıma diyorumki benim telefon nerde gördünüz mü :) :) :))
plaka sacı kullanmadan kesip takılanlar iğrenc duruyo sakın oyle bi hataya düşmeyin :)