eray ankarada arkadaşlar yürümeyen bmw si için k20 swap önerdim bmwye zavallıyı typerlar yardı yardı senelerce beceremedi yürütmeyi o yüzden e30 a k20 swap yapacakmış yani erayın bmwsi de yürüyecek
not: adi pc m açıkken konu açmış
pisliksin eray
Printable View
eray ankarada arkadaşlar yürümeyen bmw si için k20 swap önerdim bmwye zavallıyı typerlar yardı yardı senelerce beceremedi yürütmeyi o yüzden e30 a k20 swap yapacakmış yani erayın bmwsi de yürüyecek
not: adi pc m açıkken konu açmış
pisliksin eray
Son zamanlarda aldığım en güzel haber. Hatta öyle inanılmaz ki, şüpheleniyorum Eray abimi senin üyeliğine girip yazdı diye. :D
Abi neden özel olarak 325 istiyorsun, onu öğrenebilir miyim?
Valla biraz Eray style bi yazı olmuş bu kıllanmamak elde değil :)
eray kesın erkut abının sıfresını ele gecırdı ondan boyle yazılar gelıyor:)...
senın BMW cı olacagını ruyamda gorsem ınanmam)
yaa erkut efendi erayın kuyusunu kazarsın demi al sana bomba konu :) piston garage die bi yerde çalışmayan 2 adet e30 var sahipleri yılmış durumda bence beleşe kapatırsın hahahah
d11 d12 d13 d14 d15 d16 motorlarını 150hp yapsan ne olacak ki. Bu motorlardan sıkılman normal.
Ahahahaha desenize bu sene honda piyasası düşecek.. :D
erkut abi yazmaz böyle şeyler :)
abi seni tanımam ama yazdıklarını hep okurum bu msjı ciddi olarak sen mi yazdın :D
Bu işte erayın parmağı var :D
Vay arkadaş olaya bak, gerçekmi bu?
Hiç sanmıyorum Gerçek olacağını Şimd aradım erkut abiyi sanırım işi wardı birazdan arayayım seni dedi :)
erkut yazmaz boyle seyler:) adam tanıdıgım en agır honda fanatıklerınden .... honda de elındekı ekmegı al , oderece yanı ..
huzur ///Mpower da arkadaşlar erkut ta doğru yolu buldu inat etmeyin
bı gelp bakayım huzurunuza :)
gel la seninki geç gelir yine ztn takılırız özledim seni kaç saattir görmüyorum :D:D