arkadaşlar istanbul içinde önerdiğiniz lpg ayarı yapan yerler varmıdır?
bide rolantiden ziyade yola çıkıp yolda ayar yaptıranlar varmıs böyle birisi lazım bana :) avrupa yakası önerilieriniz daha iyi olacakdr :)
Printable View
arkadaşlar istanbul içinde önerdiğiniz lpg ayarı yapan yerler varmıdır?
bide rolantiden ziyade yola çıkıp yolda ayar yaptıranlar varmıs böyle birisi lazım bana :) avrupa yakası önerilieriniz daha iyi olacakdr :)
sıkıntı mı var kanka
abi sıkıtı yok da güzel bi ayar yaptırmak istiyorm belki yakıt düşer diye. o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Stlegal cem abine çok rica ediyorsun :) wideband takıyor bir ayar yapıyor lpg ye dadından yenmiyor :)
haluk abi ciddimisin :)
bizim burda ayar yapan biyer var tavsiye edilen ama senin dedigin şekilde cıkmıyor sabit bir pc'de yapıyor..
ümraniye sanayide yaptırıyorum, gerçi senede 1 yapılıyor opetten gaz almadığım için:)
+senin sıkıntı enjektörlerden olabilir,küçük geldiği zaman tüketim artıyor diye biliyorum:S
enjektörlük v.s. bi durum deil :) hatta sıkıntıda yok ama 8-9 bin'e doğru gidiyorm 10bin bakımı olucak bu zaman zarfında bir araştırma yapmak için açtım konuyu ve yola çıkıp ayar yapma olayınıda merak ettim BRC'de bunu yaptırdıgınız bir yer varmıdır .
aracda ne yüksek devirde ne düşük devirde benzine ben istemeden yada gaz bitmeden geçme gibi bi durum yok.
teşekkürler m power onuda sölicem ayar yapan kişiye zaten cok süratli sürmüyorum max 100-120 gerektiği zaman....
varmı yolda ayar yaptıran?
serkan ne yakıyorsun s.içi sehir dısı ? :)
s.içi 270-285 arası gidip geliyor :) s.dısı 1-2 kere cıkdım ama ölçme fırsatım cok olmadı aşşa yukarı şehir dısı+100km kadar şehir içinde 215 kuurs yakmstı. gaz kaç tl idi hatırlamıyorm ağustos gibi.
la olm skitır konuna baksana :D
özgür abi senin hiç gazlı araban olmadımı bi anlatsana ayarı nerede yaptrak :D
seyrantepede iyi biryer var. benım boyacının sırasında ataturk cd sınde. :)
şahsı fıkrım lpg ciler sadece okonomık ayardan anlıyor butun iş sana kalmış sen sadece nasıl ayar yapması gerektıgını solüyorsun, 3 kez bakıma gıttım ilk gıttıgımde hıc bısey solemedım 2 cıde bu ne bu ne sordum sonra 3 uncude bunu bu kadar ac bu bu kadar olsan falan dedım sonuc super oldu ancak yakıt arttı :)