s.a beyler turkcell kampayasından kardeşime bb 8520 almayı düşünüyorum ama şöyle bi durum var kardeşimin hattı avea acaba çalışırmı veya herhangi kod gibi bişeymi lazım:soru:
Printable View
s.a beyler turkcell kampayasından kardeşime bb 8520 almayı düşünüyorum ama şöyle bi durum var kardeşimin hattı avea acaba çalışırmı veya herhangi kod gibi bişeymi lazım:soru:
yok mu beyler bilgisi olan :heyoo:
turkcell mi,çünki bu arada başka yerlerede sordum onlarda kvk dediler...
ön ce turkcell i ararsın eğer onlar vermezse kvk yı arayın onlar 2-3 güne o kodu mesaj olarak atıyorlar ve telefon her hatla calısıyor
konuyu tekrar baska soruyla acmak ıstedım....
sorum şu;ornegın wodofone dan alınmıs bır telefonu turkcel hatta taktıgmız zaman bazı ozellıklerı kullanamıyormusuz dıe bırsey duydum dogrumudur?
konuları okudum boyle bırseyden bahsetmemısler fakat bır sormak ıstedım...
tesekkurler..
Herhangi bir telefoncuya giderseniz yardımcı olurlar hemen kırdırılabiliyor kod ile
ben vadofondan aldım 8520 yi ve baska bi hatla calısmıyo calısıyo diyene inanma arkadasım telefoncu servise giden telefona bord degişimi isteniyo baska hat takmak icin oda telefon parası
bahsettikleri gibi bi kod var ama vadafone vermiyo turkcelli bilemicem ama 8520 guzel ideal bi telefon tavsiye ederim
8520 de 3g yoktur eger wi fi olmayan yerlerde nette dolasma dusunceniz varsa cok izdirapli olur
Bu 8520'de bis midir nedir onu alsak bile normal hat üzerinden internete bağlanamıyor muyuz ?
Teknoloji özürlüsüyüm kusura bakmayın :D
konu benden sonra gene bıraz daha devam etmıs =)
bır soru daha sorucam....sımdı baska hatta kullanmak ıcın alcagımız kod hemen alınıp kullanabılıyormuyuz yoksa kodu kullandıktan sonra bekleme yapıyormuyuz?
bırde bu baska hatta calısmıyor konusunda son sozu kım soyleyecektır bana =)
bb 8520 mi 9300 mü? benden de yeni bir soru gelsin :)
valla ben zamanında samsung aldım turkcell kampanyası gibi bişi vardı şuanda vodafone ile kullanıyorum sorun yok. açılırken turkcell reklamı yapıo ama telefon :D
hemen cevaplıyım 9300 ben kullanıyorm 1 senedir
8520 3g siz 9300 3gli . 3g çok işe yarıyomu dersen internet sitesinde bişey aramıyosam açmıyorm bile face twit vs uygulamalarda yeterli edge 3g sarjın anasını ağlatıyo :) 3g açık 1 gün dayanıyosa edge ile 2+ gün gidiyo
8520 os5 9300 os6 ile gelir (9300 e os5 bile olsa 6 yüklemek sadece 1 saat 8520 ye yüklenmiyo bile os6)
9300 ün ekranı falan yada bana öyle geliyo renkler fln açısından şekli şemali daha oturaklı krom çervesi güzel duruyo