Adanada pazar günü saat 15:00 da fuar alanının ilerisinde kabasakal mezarlığı yolunda toplanılacaktır.gelecek arkadaşlar adlarını yazarsa sevinirim
Printable View
Adanada pazar günü saat 15:00 da fuar alanının ilerisinde kabasakal mezarlığı yolunda toplanılacaktır.gelecek arkadaşlar adlarını yazarsa sevinirim
YER VE MEKAN KESİNLEŞTİRİLMİŞTİR.PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00 DA KABASAKAL MEZARLIK YOLUNDAN KONVOYA BAŞLAYARAK TURGUT ÖZAL BULVARI-BARAJYOLU-CEMALPAŞA-KASIMGÜLEK-SULAK-ATATÜRK CADDESi.atatürk caddesinden teknosa(dörtyol)'a devam ederiz Sağa döner çarşıdan geçer tekrar çetinkayanın önündeki dönerli köprüye çıkar çifte minareye ineriz ordan valilik istikametine doğru gidilir ve sonra ayrılır
Sizleyim kısmet olursa
Anmelden | Facebook
burdan da takip edebilirsiniz
Adanada olursam o gün ordayım...
hemserilerimle bu güzel anlamli etkinlige katilmak isterdim gönlüm sizinle aksaraydan
inş bir sorun çıkması orda olcam 100 yılda oturuyorum zaten seve seve gelcem
Şehitlerimizden birtanesi adanalı.Kozanlıymış fakat adanadamı yaşıyorlar kozandamı bilmiyorum.Eğer adanadaysa toplu olarak cenazesine gidilebilir düşüncesindeyim.
organizasyonla ilgili elimden gelen herşeyi yaparım.
Hep beraber ceneza programına katılırız ŞEHİDİMİZİ defın ettıkten sonra program bıttımınde tekrar konvoy halınde yurutule bılır
cenaze fekeye gönderiliyormuş.
makat bende gelıyourm
Fotoday yapacaz desek şimdiye sayfalarca bende geliyorum yazıları olurdu.Şurda geliyorum diyen 3-5 kişi. Yazık yaaaaa
MKT bende Ankaradan gönlüm sizlerle kardeşim Allah (c.c) rahmet eylesin bütün şehit kardeşlerimize Rabbim ailelerine sabır versin.. Sizede helal olsun..
beklenmedik bi durum olmazsa gelirim bende
Mersinde toplanilmazsa Allahın izniyle adanaya geliriz
bizde geliyoruz makat...
bahadır kardeşim ***** vardiye gelmek isterdim yada mersin'de bir şeyler yapmak ama çalışıyoruz
Allah 'tan bir mani çıkmazsa geliriz.