Belki zamanlama çok yanlış ama okuyunca "bu kadarıda yapılmaz" dedirten cinsten. Daha birşey yazmayayım, en iyisi girip okuyun-bakın.
https://www.facebook.com/media/set/?...6529181&type=3
Printable View
Belki zamanlama çok yanlış ama okuyunca "bu kadarıda yapılmaz" dedirten cinsten. Daha birşey yazmayayım, en iyisi girip okuyun-bakın.
https://www.facebook.com/media/set/?...6529181&type=3
video gibi kanıtlar mevcutmu gözümüzle görebileceğimiz birşeyler
ya amac ne bunda hangı beyın ne ıcın yapar bunu tovbe bısmııllah ya
Yazık günah yyaa şerefsizler...
kimseye soru sormayada gelmiyo artık herkeste bi gerginlik hayır olsun insallah
neyı azınlıkta bunun? sen dunyanın neresınde bugune kadar 900 derece de kopeklerın yakıldıgını falan gordun? ben vıcdanen ınanası gelmıyor dıyorum sana. senın mantıgın bunu almıyor mu ? bana neyın cevabını verıyorsun? Kardeşim sen 19 yasındasın benım su an 17 yasında kopegım var bılmem su an anladın mı neyı anlatmak ıstedıgımı?
İnanıp inanmaması size kalmış. Ben gördüm ve burayada koydum. Dünyada insanlık mı kaldı ki hayvanları düşünsünler. Hakikaten bazen yaş saklamak daha doğruymuş gibime geliyor.
d.n: Aslanlı kaplanlı konuşmaları geçelim
Aslanın neyı zoruna gıttı kı.Aslan dıye hıtap ettıysem duyarlı olup buraya bunu actıgın ıcın dedım.Yas muhabbetı de yapmadım sana.Yasını soyledım cunku 17 yasına gırmıs bı kopegım var nerdeyse senın yasında diye.emın ol senın kadar duyarlı olurum bu konuda.Senden daha ıyı anlayabılırım uzun yılladır kopek sahıbı olan bırı olarak anlamında dedım ama nedense soylenenlerı anlamamak da ısrar edıyorsun ya da yanlıs anlıyorsun.Aslan hosuna gıtmedıyse kardesım dıyım.Takılma boyle seylere.Tekrar soyluyorum ınanmıyorum falan demıyorum ben zaten.Ustte sana bunu soran arkadas sanırım vıcdanen ınanmadı kı sana bunu sordu neden ters anladın dıye yazdım.Bu kadar basıt
Aslanlı-kaplanlı konuşmalar daha çok atarlı-giderli dediğimiz konuşmalarda kullanılır. Ne güzel köpeğiniz varmış, hastalığı sorunu çıkmadan daha uzuncana yaşar inşallah. Ben hiç birşeyi ters anlamıyorum, benim dediğim konu kalkıp video soruluyor gerçek mi değil mi nerden bilelim diyor. Üst mesajda kalın yazılarla yazdığım kısım ise, dediniz ya inanmak istemiyor vs diye bende diyorum çoğu insanın duyarlılığına inanmıyorum. Söylemeyi kastettiğim budur.
İmza atıldı.