arkdaşlar aklımda bir kaç plaka var bunları nasıl alırım nasıl yaparım pek bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilecek arkdaşlar rica ediyorum.
34 YTR 58
34 YTR 34
34 YTR 89
34 YTR 48
34 YET 89
34 YET58
34 YET 34
Printable View
arkdaşlar aklımda bir kaç plaka var bunları nasıl alırım nasıl yaparım pek bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilecek arkdaşlar rica ediyorum.
34 YTR 58
34 YTR 34
34 YTR 89
34 YTR 48
34 YET 89
34 YET58
34 YET 34
plakalar hangi trafik şubesine baglıysa ikametinizin o ilçeye bağlı olması gerekli.
ben başakşehir de ikamet ediyorum nerden bakıcaz bu plakalar hangi semte olduguna
arkadaşın dediğine ek olarak bağış isteyebilirler ondada sıkı pazarlıkcı olmanz gerekir.
bu plakalarda boşda olması gerekir
memleket sivasmı
Plaka No34YTR58MarkaÖZÜNLÜModel2011Sahiplik Belge Tarihi01/06/2011Tescil BirimiBAĞCILARRenk 1SARIRenk 2BİLİNMİYORCinsiÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
plakalar bağcılara bağlıymıs :) hemserim ama bu plaka dolu mesla
YET58 boşmuş
Bnde pazartesi ESG plaka icin kasicam bakalim kivirabilicekmiyiz
YR bagcılarda diye biliyorum büyük ihtimal Y ile başlayanda bagcılardadır.
emre maltepedeki amirle gidip konstm cok güzel bi adam :) iyi pazarlık et al. ESG plaka tanıgım birisinde 2-3 adet var :D
ef driver valla ytr58 sanırm bir motorsklet yada römork tarzı bişeyde özümlü diye marka bilmiyorm gidip sahibini bulup bosa cıkarıcan v.s. işleri var:) yet 58de güzel ama ytr58 gibi olmaz
bu arada senin vesilenle bir plaka vardı beklediğimiz onuda sorguladım boşa çıkms :D allah razı olsn senden