Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Printable View
Volkswagen Bora motor ve şanzıman takozlarına ihtiyacımız var serviste çok fazla ücret istiyorlar acaba servis dışında temin edebileceğimiz bir yer vs. varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
kulakların foto varmı?
Şu anlık yok ancak çeker eklerim sorunun bununla alakası varsa araç 16 valf olan modelinden
sorun nedir peki
Yok yok hani fotosu varmı diye sordunuz ya bende acaba 8 ile 16 valf lerinki farklımı diye düşündüm o yüzden söyledim.Fotoları çeker eklerim.
yanlış anladınız sorunun bununla alakası varmı dediniz ya :) ondan sordum sorun nedir diye titreme falan mı var acaba?
:D
Aslında şöyle sorduğunuz sorunun valf lerle bir alakası varmı acaba diye düşünerekten 16 valf diye belirttim hani 8 valf olan modellerde belki farklı takoz 16 valf olan modellerde farklı takozlar kullanılmıştır belki diye düşündüm ama çorba oldu mevzu :)
Sorun motor kulağının birini koparmış.Araç sahibi zaten özel servis sahibi titiz biri hepsini değişmek istiyor yani sorun aslında sadece bir tanesinde oda kopuk
özel servis sahibi bence uygun fiyata temin etmeli :D ilginç
Valla bilemiyorum burada servis dışında vw yedek parça satan bir yer yok belki o yüzdendir telefon numarası vs. olsada yeterli.
benim sürekli parça aldığım yer var oraya uğrar sorarım haftaiçi :)
Çok teşekkür ederim haber beklicem
0544 549 72 44 mehmet beye ulaş. uğurun selamı var de yardımcı olsun sana :)
İnternetten bir iki firmaya ulaştım elimizde yok - kalmadı dediler bir iki firma numarası daha aldım yarın onlarıda arayacağım.
hddsheriff teşekkür ederim yarın arayacağım.