Arkadaşlar evde damacana ile uğraşmaktan sıkıldım.Arıtma cihazı almayı düşünüyorum.Kullanıp memnun olduğunuz markalar var mı?Tavsiye eder misiniz?
Printable View
Arkadaşlar evde damacana ile uğraşmaktan sıkıldım.Arıtma cihazı almayı düşünüyorum.Kullanıp memnun olduğunuz markalar var mı?Tavsiye eder misiniz?
Bende aynı şekilde. Erikli kullanıyorum, su gayet güzel ama arıtma düşünüyorum sürekli pompaya basmak sıktı :)
Elektrikli Damacana Su Pompası Sebili İcin Damlatmaz Adaptorlu - n11.com
erikli dadı ayrı yav.
özellikle rakıda çok belli oluyor.
bu arada geçen bir şey okudum erikli semtlere göre fiyat çekiyormuş , ben 19luğa 15,5 veriyorum , siz?
bir kaç sene önce WaterBox (SuKutusu) diye bir firmanın fabrika binasını yapmıştım, üretimleri gördüm tesis mükemmeldi zaten, çok müşterisi vardı.. bir inceleyin isterseniz...
Ben iki üç aydır Brita kullanıyorum bence çok başarılı ve evi yıktırıp ettirmekten daha makul
İçme kullanımı için değil fakat, akvaryum için ters ozmos, ev ana tesisatı için ise ön filtreleme(yıkanabilir filtre,5 mikron filtre, aktif karbon takılı) olarak iki set kullanıyorum. İkisini de Ankara/Batıkent'te NCS su arıtma firmasından aldım. Keseye göre, istediğinize göre seçenekler sunuyor. Kendi yaptırdıkları hazır setler de var dışarıda yapılan setleri de satıyor bildiğim kadarıyla.
AO smith var memnunuz
İş yeri ve evde kullanıyorum
Tesiste villalarda bunu kullanıyoruz herkes çok memnun.
Su Arıtma Cihazı | Arcelik
Erikli kaliteyi bozdu hayat ile anlaşıyor artık herkes deneyin bencr
Suadiyede bundan alıyordum. Erikli çok bozdu bence bir dene bunu 13 liraydı üstelik
BUZDAĞI SU
https://www.memurlar.net/common/news...447/fuska1.jpg
ben waterbox kullanıyorum memnunum bir garipligini görmedim tavsiye edebilirim.
arıtmayla icilen sudaki tad farkini aliyor musunuz ? ben 1-2 firma haric hicbirinin damacana , pet sularini bile icemiyorken arıtmali suya agzimi suremedim
arkadaşım Hyundai almıştı, memnun olduğunu söylüyordu ...
bir ara araştırmıştım bende ve şu marka öne çıkmıştı ve birebir kullanan büyük işletme ve evde kullanan arkadaşlarımda bunu önermişti. Sizde isterseniz bakabilirsiniz bu markaya. Ters ozmos mu ne baya iyi bir filtreleme yaparak en son filtredede geri mineral mi ne onları suya kazandırıyordu heralde. Baya oldu bu anlattıkları yanlış yada eksik bişeylerde yazmış olabilirim :D ... Woongjin Eversky markası.
nisan gibi bende araştırıp linkteki ürünü aldım. tds metre ile ölçüm yaptığımda hala kurulumdan sonraki değerleri veriyor. membran kaliteli olsun tank ta metal olsun. su basıncı çok ise pompalıya gerek yok. tatlandırıcıyı da linkteki gibi kaliteli alırsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum. DH de su arıtma konusu var oraya göz atmanı tavsiye ederim ayrıca.
Lg Membran Secenekli 9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı (knp9al) - n11.com
Biocera Antioksidan Alkali Filtresi - n11.com
Erikli kullanıyordum,bi ara dağıtıcıdan kaynaklı sıkıntı yaşadım,hayata geçtim. 1 senedir waternet diye bi firma kullanıyorum. Aylık 60 lira gibi bi ödemesi var cihazı getirip kuruyorlar düzenli olarakta bakıma geliyorlar. Cok su tuketen biri değildim arıtmadan sonra bayağı değişti.Hatta bi yere giderken bile babam doldurup yanına alıyor. Tad olarak cok memnunuz ve hazmı da cok kolay. Cihazda sıcak soguk ve oda sıcaklıgı olmak uzere 3 secenek var. Bir araştırın isterseniz.
Öneriler için herkese teşekkür ederim .Biyomedikalci olarak su artıma cihazı alacak olan arkadaşlara cihaz alırken Dünya sağlık örgütü NSF nin onayı olmasına dikkat etmemiz gerektiğini öğrendim.
Bunun sorgulamasını da aşağıdaki linkten kontrol edebiliriz
Birde cihazların yıllık bakım fiyatlarını araştırmamızın tavsiyesini aldım.Zira yıllık bakım 120 ile 600 arası değişmekteymiş.
Certified Products and Systems | NSF International
Su arıtmada asıl iş yapan ve farkeden membran filtre. Ben bi seferinde daha iyidir diye lg membran aldım 3 ay gitmedi tadı bozuldu. Orjinal DOW almak lazım. Gerisi çok mühim değil.
Buzdağı süper su ama bu liste yayınlandıktan sonra A101'den satışı kalktı yerine başka geldi, resmen iyi iş yapanların cezalandırılması gerçeğiyle yüzleştik yeniden :D Evin altından alıp taşıyorduk memnunduk
Sonrasında Hyundai'den aradılar 1 ay ücretsiz deneyin diye, koyduk eve denedik beğendik yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz sanırım. 3 ayda bir filtre değişimine geliyorlar, 120-150 lira gibi bir şey hatırlyıorum ama biz kuru sabitlemiştik alırken pazarlık yapıp. :D Normalde esnek bir fiyatı vardı ve ilk 3 ayda geldiklerinde yüksek fiyat çıkınca hatırlattık anlaşmayı, düzelttiler
Müşteri hizmetlerinden çok memnunum, Erhan diye bir arkadaş montaja geldi vs epey ilgili ve bilgili.
Suyun tadından da memnunum her gün 2 cam şişe doldurup yanımda gezdiriyorum, ailecek bir şikayetimiz yok.
Montaj maliyeti 900-1000 gibi bir şeydi. 3 ayda bir 120-150 arası diyim bir bakım maliyeti de var.
bizim evde 1 senedir var geçen sene annem taktırmış hyundai nin 6 ayda bir filitrelerini değiştirtiyoruz içimi güzel memnunuz bayağı
Biz evde Brita sürahi kullanıyoruz, suyun lezzeti gayet güzel.
Ayda 1 filtresini değiştiriyoruz.
Bu arada reverse osmoz yapan bir sistem alacaksanız, mineral eksikliği olmaması için arada bir normal su ya da soda içmenizi tavsiye ederim.
10 yıldır kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. Deniz gözlüğümün camlarını bile onunla yıkıyorum leke kalmasın diye.
izmirli BMB marka çift membranlı, 7 filtreli pompalı bir model kullanıyoruz ama aşağı yukarı hepsi aynıdır. Membran ve filtrelerin onaylı olduğunu kontrol edin yeter.
www.zerowater.com.tr
Şu sıralar baya meşhurlar ve iddialılar, bi bakın derim, belki ilginizi çeker
Ben 10 yili askin suredir bunu kullaniyorum gayet memnunum. Her yil eve gelip olcum yapiyorlar. 3-4 yilda bir filtrelerinin degismesi gerekiyor 300 Lira tutuyordu ama son fiyatlari bilmiyorum.
Rainsoft Su Arıtma Cihazları
ne alırsanız alın membran filtresine dikkat edin. filmtech , lg filtreli olsun. bi düşük kalite olarak vontron olabilir.
gunluk kac lıtre kullanıyorsanız . gpd ( galon per day ) sini ona göre secersiniz.
tank litresi anlık su ihtiyacınızı hızlı bir şekilde karşılamanızı saglıyor.tank olmaz ise su yavas doluyor vs vs .
akvaryumlarda genelde arıtma RO su kullanılır . sebebi tds değeridir.
damacana su ile kurulan akvaryumlarda belli süre sonunda yosun başlangıcı oluyor bilginize.
arıtma su gayet güzel kullanılır.
aquabir diye bir marka kullanıyoruz bizde 2 senedir. tat koku sorunu yok. eş dost misafirlerden şikayet almadık. hazırda su deposu olması da güzel dolmasını beklemiyorsun. elektriksiz. şık bir tasarımı mevcut kapalı kutu.
Brita akıllı sürahi kullanıyorum 8 aydir gayet memlunum.
Waterbox'ın satışını yapan arkadaşım var. İsterseniz telefonunu verebilirim. Evimde ve firmada kullanıyorum. Her kullanıma uygun kompakt modelleri var. haricinde 3-4 kişi daha kullanıyor çevremde. Bir şikayet duymadım.
Butce sıkıntınız yok ise mutlaka urunlerini inceleyin. Birden fazla evde aile icerisinde kullaniyoruz.
Rainwater Su Arıtma Sistemleri, Satış ve Kiralama
İhlas marka kullanıyorum 6 senedir inanılmaz derece de memnunum sonuna kadar tavsiye ederim