herkese iyi forumlar.uzun süredir toshiba satellite notebook kullanıyorum(2004ten beri:))ama artık ekmeğini yedi enson dün ekran mandalı kırıldı ve ekran artık sabit durmuyor.böyle olunca bende artık yeni bi laptop alma kararı verdim hazır vatan bilgisayarda %25 indirim fırsatı varken yararlanayım dedim ama yeni çıkan teknolojilere ve bilgisayar konusuna uzak olduğum için karar veremedim.uzun süredir toshibayı sıkıntısız kullanığım ne kasadan dolayı nede teknik olarak bir sıkıntı yaşamadığım için yine toshiba almak istedim fakat arkadaşlarım toshibaya gereksiz para verme marka sattırıyor ama daha iyi bilgisayarlar var dedi ve bana packard bell önerdi makina toshibadan daha iyi özelliklere sahip kağıt üzerinde fiyatta daha uygun ama benim yine aklımda soru işaretleri kaldı bu yüzden birde burdan gelicek yorumları almak istedim.çok fazla laptopta oyun oynamıyorum ps3 olduğu için biraz hızlı birazda sağlam olsun şöyle rahat bi 5 sene daha götürsün beni teknoloji olarak 2 sene sonra değiştirmek zorunda kalmayım öyle bir makina almak istiyorum.sizce packard bell beni üzmez yarı yolda bırakmazmı yoksa hiç bulaşmayım toshiba veya sonymi tercih edeyim.kafamdaki bi kaç modelin linkini paylaşayım sizde tercihlerinizi yazarsanız sevinirim.bir iki gün içinde almak istiyorum bilgisayarı.fiyat limitide 2500e kadar yolu var.
VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
VATAN COMPUTER - TOSHIBA - F60-14X CORE İ7-740QM 1.73GHZ-8GB-750GB-15.6"-DVDRW/BR-1024MB GT330M-BT-CM-W7PRE - Notebook
VATAN COMPUTER - TOSHIBA - F750-11J CORE İ5 2410M 2.3GHZ-4GB-640GB-15.6"-2048MB GT540M-DVDRW/BR-CAM-W7PRE - Notebook