Bu sahibindende sistemi değiştirmişler ne ayak bunlar ya iyice havalara girmişler.Kredi kartı bilgileri vs istiyorlar ilan verirken..Nedir bu ne değildir?
Printable View
Bu sahibindende sistemi değiştirmişler ne ayak bunlar ya iyice havalara girmişler.Kredi kartı bilgileri vs istiyorlar ilan verirken..Nedir bu ne değildir?
gitti gidiyor vari bir sistem üzerinde çalışıyorlar sanırım
nası yani parasız ilanda niye istesin ki
Ücretsiz ilan olduguna emin misiniz ?
evet istiyor arkadaşlar artık kredi kartı bilgilerini girerek ilan verebilirsiniz korkulcak birşey yok
vasıta emlak vs gibi başlıklar altında sadece 1 tane ücretsiz ilan verebiliyorsunuz artık
Daha iyi oldu neüdüğü belirsiz sahte çakma ilanların önüne geçilebilir bi nebze
1 hafta önce arsa koydum ilana değeride birazcık var ama hiç öyle birşey istemedi acaba koyulacak ürüne göremi değişiyor
fake ilanlara karşı yapılmış oabilir
site sahipleri kendileri, istedikleri gibi tasarruf edebilirler.
isterse kullanıcının anne kızlık soyadına kadar isteyebilirler, işimize geliyosa.
doğruya doğra bugün ne alınacaksa önce sahibinden'e bakıyo yurdum insanı.
sıfır, ikinci el ne olursa olsun yok yok sitede.
İnşallah eski işleri olmazda görürler anyayı konyayı :)
ücretsiz ilan giriyorsunuz ama eskiden olduğu gibi ilan süresini siz belirlemiyorsunuz
ayrıca ilan süre bitiminde ücretli olarak yenileniyor , ücereti vermezseniz de ilan siliniyor
3 tane ilanim var, herhangi bir talepleri olmadi, kk numaasini verdim, sikinti olmadi
Bende sureklı ılan verıyorum. Degısen bısey yok valla.
Ben geçen ilan verdım istemedı..
Yeni üyelere filan yapilan birsey olabilir
Eski şifremle giremedim hesabınız bloke edilmiştir diyor bişey anlamadım.Yenıden uye oldum bu seferde kart numarası zırvalıyor.
sahibinden in yaptığı bu hareketleri olumsuz bulmuyorum ben.. neredeyse tüm arabalarımı bu site üzerinden sattım bu site üzerinden satın aldım 2. bir ilan açıcak olsam gönül rahatlığıyla parasını verir açarım.. sizinde pc güvenliyse verin numarayı bir sıkıntı olucağını sanmıyorum..