yeni dizi beyler...burak aksak( leyla ile mecnun) ve ekibinin işiymiş...baya keyifli bir şeye benziyor...çalgı çengideki deli oğlanlarda var...
Printable View
yeni dizi beyler...burak aksak( leyla ile mecnun) ve ekibinin işiymiş...baya keyifli bir şeye benziyor...çalgı çengideki deli oğlanlarda var...
Dün gülmekten öldük valla ekip çok sağlam hele o '' algıda seçicilik'' e gelen cevap dilimize pelesenk olmuş durumda :D
Dun tekrariyla birlikte 2 kere izledim bence cok cook guzel
ciddi ciddi çok iyi dizi yapmışlar...bu tatta giderse leyla ile mecnun,behzat ç. , suskunlar gibi efsane dizilerin arasında olur bence... :)
Bilmiyorum ama sanki Türk televizyonunun kalitesi artıyor günden güne Özellikle komedi alanında.En azından 2 kişi birbiriyle konuşurken biri telsiz biri cep telefonu kullanmıyor.
Bknz:Arka sokaklar
off allahım arabada çay içtikleri yeri izledim şimdi...ofisin ortasında anırarak güldüm arkadaş!!!!!!!:D:D:DD:D:D:D:D:D
süperdi valla :D
six pack :D hauhau:D
benzer bi olay. kız arkadasım anlatıyo :D bı magzadayken ıcerı hamıle bı bayan gırmıs. tshirt un karın bolgesınde bebek resmı var ve altında coming soon yazıyor.
baska bı cıftten bayan olan soruyo yanındakı elemana coming soon ne demek ?
Eleman gayet emın bı sesle ve tavırla '' Gelecek sezon''...
Basladgnda baktm braz deistim. Ama fena degilmis solenene gore izleriz..
keşke oturup dizi izlicek kadar çok vaktim olsa ...
Helecanla bekledik, severek izledik :D Geçen yaz Üsküdar'a Giderken'den sonra bu yaz da bununla geçecek, anlaşıldı.
Şu diziden parayı kırsalar da Çalgı Çengi 2'yi çekseler artık :D
Bu yaz dizileride olmasa ankara hic cekilmez guzel kaliteli dizi izlemeye devam.
Süper bir dizi valla :)
az bakabildim ama iyi gibiydi , leyla ile mecnun kafasındaysa iş yapar .
Çay kaşığı ve bombastic sahnesi çok iyiydi :D
linkten izliyodum iyimiş :D ama yayından kalktı şikayet geldiği için
ggüzel diziye benziyor yapımcı fena :D
İlk bölüm güzeldi. Umarım diğer bölümlerde böyle şen şakrak geçer