arkadaşlar civic fd6 otomatik vitesle 200 le giderken hiç R ye takan oldumu R ye atılırsa sonuç ne olur?
Printable View
arkadaşlar civic fd6 otomatik vitesle 200 le giderken hiç R ye takan oldumu R ye atılırsa sonuç ne olur?
çok bişi olmaz arabanın birkaç parçasını yoldan toplarsın :) ama 200 km hızdayken R ye çekmek çok saçma akıl işi deil anlayacaqın ;)
Hard core olur
şanzımansız bi şekilde yola devam edersin durana kadar bişey olmaz paran çoksa yeni şanzıman alırsın bide
hiçbirşey olmuyor bizzat denendi :D
R'ye takmış olursun.
Bu şanzıman bir harika dostum.
Bi daha deneyip video cekermısın hepımız merak edıyoruz
Şanzuman kabul etmez.
Yeni nesil sanzimanlarda bu tarz durumlar icin koruma mevcut. Kolu gecirseniz bile mekanik gecis yapilmiyor belli bir hizdan sonra. Bu olayin heyecaniyla konu acan arkadasa tesekkurler bu olayi bilmeyen arkadaslarimizda ogrenmis olur arkadasin sayesinde.
denenmemiş birşeyi sıfr geyik olsun diye yazmak söylediğmden daha çok saçma olurdu herhalde bizzat kuzenimin aracında denedik hatta birçok kez denedik hiçbir sıkıntı olmuyor oyüzden sordum ztn deneyen varmı diye kuzenime söyleyeyim hem araç içinde giderken R ye taksın hemde ben onun arkasında giderken R ye taksın en kısa zamanda da videoyu burda paylaşayım :)
bence suyunu cıkarıp zırt pırt yapmayın onu ıllakı oda kul yapısı bı noktada kafası atarsa sanzımanın ıste o zaman hıc ıyı seyler olmaz :)
Ben defalarca denedim geri lambasi yaniyor sensor devreye giriyor komedi bi an oluyor :D geri lambasina takilmayin arkadaslara yolda sordum bizzat arac normal vitesinde gitmeye devam ediyor p ye takar gİbi yaptim o zaman sansziman yere dusecek izlenimi verdi tavsiye etmem ama r ye atin rahat olun :D
vıtes gecmez zaten bu pek mumkun olan bısey deıl 10km ıle gıderken bıle vitesi r yapmak zordur.
Manuelde sanzİmansiz kalirsiniz :D
olayın heyecanını yaşamak değil bunu bugun denemedik zaten çok uzun zamandır deniyoruz aklıma geldi paylaşmak istedim daha onceden deneyen varmıdır diye zaten koruma olmasa şanzuman kalmaz ortada mantığıda o zaten buzamana kadar giderken denemiş kişi olcağını sanmadığım için konuyu paylaşmak istedim :D
manuelde siz siz olun denemeyin :D her otomatik viteste olmuyor yanlıs hatırlamıosam arkadaşlar a3 te geçiremediler