Programı izlemek için tıklayın. 02 nolu video.
http://video.google.com/videosearch?...eo.google.com#
Printable View
Programı izlemek için tıklayın. 02 nolu video.
http://video.google.com/videosearch?...eo.google.com#
Bu autolife saat kaçta ve hangi günlerde yayınlanıyo???
typra 8500 ytl nasıl harcadın merak ettım?
Güzel bir program olmuş TechTurkey reklamınıda yapmışız :D
Yalnız aklıma takılan 8500 ytl nasıl buldu ? Tam olarak ne var araçta ?
program güzel olmuş, araçlarda gayet şık, maşallah..
ama 8500ytllik harcama ses sistemi içinse gerçekten çok fazla ve gereksiz bir rakam bence..
Göçürtse daha iyi dururdu hiç olmazsa :D
tercih meseleleri :D sonuçta 8.5 tutmuş ya, o da modifiye eheh :D
zevkler ve renkler tartısılmaz... şahine 20 milyarlık ses sistemi döşeyenleri gördükten sonra buna 8500 değer bende sahsen koymam ama koyanıda hor göremem görüşümü belirtmek istedim adam suc işlemiş gibi guard almayın hemen :)
yok yaw suç işlememiş tabii ki hani fikir olarak beyan ettik bence olarak yazdık :) 8500e aslanlar gibi yürür makine yani herkesin bakışı açısı farklı tabii ki saygı duyuyoruz :)
yok canım hor görmek ne haddimize.. sadece fikir beyan ediyoruz.. :) :)
Birde şu war herkezi zevki farklı
Biri 10.000 ytl motoru yükler saglam yürür
Biri Body kit yapar dışına hacar aynı parayı
Birde bizim gibiler :) muzik sistemine harcar bu zevk meselesi...
Zaten Hakan abi gelince neye harcadıgını acıklar tek tek ;)
aslında sedan a güzel bi tesisat, type-r için güzel bir motor yükleme yapılması çok iyi olurdu ama tabii akıl vermek kolay para işine bakar bunlar :)
34 olan plakayı önce 14 yapıp sonra 34 HKA yapmak, DC Seramic Race Headers, Simota Cai, Aem V2(kışlık), orta boru, DC Son susturucu, , Tein Yay sonra Koni, AVT 926, JBL 6 kanal amfi, Mbquarts mid tiz takımı, DLS Bass, Cam filmine 8000+ YTL para harcadım. Kabaca bi hesap yaparsanız yalan olmadığını görürsünüz.
Program cumartesi günler 12.30 da yayınlanıyor. Aksam 16.00 da tekrarı oluyor.
Pazar günleri ise 17.000 de tekrar veriliyor. Ayrıca sedan civic benim değil kuzenimin aracı. 2 hafta icin cekim yaparız diye götürdük aracı. Sahibi konusmak istemeyince ben anlatmak zorunda kaldım. Ekiptekiler program daha dolu olsun diye 2 arabayıda 1 programda cekmek istedi. Olayı biraz pofpoflamak icin herhalde :) Yoksa sadece typer benim :)
Type-R'ın masallahı var...
kazasız belasız....plakalarda pek HKA gidiyor...:)
kazasız belasızz kardesımm sevdın sen bu tv lerı :)
Biz yalan demedik zaten ne haddimize merak ettik yani :)