Dolandırıcı Oktay Öter & Yunus Can - Pert Araç Satışı / Ankara Polatlı
***** site üzerinden Audi A3 bakıyordum kendime fiyatı uygun gelen bir araç sahibi ile konuştum, araç hatasız boyasız kazasız tramersiz masrafsız dedi
Plakayı sorgulattığımda MINI marka başka bir araç üzerine kayıtlı olduğunu gördüm aradım tekrar abi pleksi plakacı yanlış başmış dedi sonu 33 değil 32 olacak yani 06 PYA 32
Tekrar sorgulattım satıcının dediği gibi çıktı araç plakası bu sefer doğru idi. Şaseyi istedim yolladı hasar kaydı yok temiz. Plaka da temiz. Yola çıktım ve polatlıya vardım.
Araca baktık araç cidden boyasız tertemiz duruyor. Motorunu açtım ancak bir kez daha şaseyi doğrulamak istedim. Farklı bir şase vardı araç üzerinde bir rakam farklı idi yani. Bende olabilir dedim ama yeniden mesaj attım araç ağır hasar kayıtlı yani pert çıktı. Satıcı mal karşılığı aldığını yemin etti araç hatasız imkansız dedi gösterdim mesajı ve almaktan vazgeçtim. Mübarek gün oruçlu vaziyette geldiğim otobüse bindim ve geri döndüm. Bana şimdi ben napacağım 70 milyara saydık vs dedi. Yol paramı istedim köyden geldim üzerimde param yok abi hesap numaranı gönder abim yollasın dedi. Olan parama değil zamanı hem de mübarek günde ..
Tabi bunlar hep numara birde hakkını helal et diyor, siz siz olun dikkatli olun özellikle polatlı dan araç bakarken. Daha önce de yine polatlı da başıma benzer bi olay geliyordu bu 2. oldu.
İlan bu
Audi / A3 / 1.6 TDI Sportback / Attraction / SAH
Yunus Can
0 (546) 580 86 35
Tramer sorguları
http://i.hizliresim.com/QAb8EG.png
http://i.hizliresim.com/RYd8La.png
Alıntı:
Fork Nickli Üyeden Alıntı
S.a arkadaşlar bu Oktay öter adlı şahıstan 2015 model fokus aldim. Araç plaka sorgulari ve ekspertiz raporları temiz çıktı. Ford servisi olmadığı için servise gidemedim Ekspertiz raporlarına güvenerek aracı aldım. Sigirtaci mdan almadan pert sorgulama yaptım pert kaydı da yoktu. Sonrasında bulunduğum ilde servise gidince aracın pert olduğunu öğrendim kaydı öyle düşülmüş. Şase sorgu yaptık serviste ve 10.999 tl hasar kaydı çıktı. Aracı güneş Sigorta dışarıda yaptırmış ve aracın ilk sahibiyle mutabakata varmış diye öğrendim. Yapılan işlemler kaput, Tampon farlar ön camurluklar ve hava yastıkları orjinali ile değişmiş.(parça s şase 56 64 sorgusunda cikan) Ve suan araç kaskolu. Pert olan araç 11 bin tl ile pert é çıkmamış. Arkadaşlar şimdi Ankara polatli daki Oktay Öter adlı kişiye dava açacağım aynı zamanda özel ekspertiz şirketine de. Ama sitede bu kişiden Pertli araç alıp kandirilan başka arkadaş varsa benimle iletişime geçsin. Dosyaları birleştirip bu sahsa gereken cezayı verdirelim.
Alıntı:
ALPE-R Nickli Üyeden Alıntı
Aynı olay bizimde başımıza geldi polatlıya boyasız hatasız polo için gitmiştik araç pert çıkmıştı bunlar çete midir nedir acaba
Alıntı:
temmuz06 Nickli Üyeden Alıntı
polatlıda bu hasarlı araçları satan 3 kardeş teşkilat dikkat edin!
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
biz bi tongaya düştük bmw aldık polatlıdan aynı şekilde. 50 bin kayıt çıktı aracın üzerinde. Allahtan uygun almıştık zarara düşmeden hallettik. sattıgım kişiye durumu açıklayarak verdim aracı. genellikle elektrik tesisatı yanmış falan araçları alıp satıyor bu şerefsiz it soyu.
Alıntı:
drago Nickli Üyeden Alıntı
2 sene önce polatlıdan arkadaşımın kız arkadaşına polo aldılar, pert çıktı araç.
Alıntı:
huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
Polatlıda aynı durum bizimde başımıza geldi, arkadaş kalktı istanbuldan polatlıya gitti 2012 model bir astra için, arkadaştan şase no istedi telefonu açmadı karşı taraf bir daha. Emniyetten yaptığımız sorgulamada aracın plakasının 2 hafta önce değiştiği, 70.000de ilanda olan aracın 171000de 2015de muayneye girdiği, tramerinde hasar kayıtları olduğunu öğrendik. Resmen direkten döndük, şimdi ilanlara bakıyorum araç yok inşallah garibanın birine satmamışlardır...
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı