http://www.sahibinden.com/96_civic_c...&keyword=coupe
nette gezinirken gördüm , izmir'li arkadaşlardan bilgisi olan var mı? fiyat gayet başarılı..
manuel ve sunroof'lu....
alınır mı sizce?
Printable View
http://www.sahibinden.com/96_civic_c...&keyword=coupe
nette gezinirken gördüm , izmir'li arkadaşlardan bilgisi olan var mı? fiyat gayet başarılı..
manuel ve sunroof'lu....
alınır mı sizce?
sol far , sol çamurluk , kaput , ön cam değişmiş... başka da bi derdi yokmuş...
Demek bu paralara dusmus sonunda:D
Arabada airbag var mi onu sor sen amcama :)
cok pahalı değilmi.. ne motor var uzerinde sohcmu
1,6 motor varmış...
boşver abi airbag'i... :) arabada "el gazı , şpildak ve bikaç değişik farklı özellik" varmış...
öyle dedi sahibi...
:):):):):):):):)
valla kolay bulunur cinsden değil ama bence pahalı sedan veya hb vtec daha iyidir zaten motor olarakta 100-125 hp arası yazılmış
düz zeminde düz durmuyo bilginiz olsun :D
Coupe olması güzel ama araba hosafa dönmüs :D
Sadece ön soldan hasarlı olduguna da pek inanamadım, bir garip duruyor cünkü :)
Gözünü karartıp coupem olsun, komple de boyatırım sıfırdan yaptırırım diyorsan alınabilir, tabiki fiyatın düsmesi sartıyla :)
bunu alıp swap yapmak lazm ama 16 lira sırf kasa için ciddi bir rakam
11-12bin ytl civarında alınabilse güzel bir proje aracı olur :)
Araç uzun süredir satılıktı kimse cesaret edipte almamış...Araştırmak lazım toplanılsa aslında çok güzel olur...
bi gün yolda denk geldim 14500 e kadar düşürmüştüm fiyatını en son ama o para bile çok
o yazdigi fiyatin cok daha altina direk telefonla indi sahibi..
12 liraya verir ;)
Canı çıktı bu aracın fiyat hala yüksek.
yan binamda oturuyor:)
bence alınır güzel bi renk ve bi k20 swap mal tamamdır zaten temizini alsan ne fark eder gene değiş farları carbon kaput al yay -amortisör falan filan zaten herşeyini değişiyoruz nice hoşaf vtec lere vermektense o parayı alınır yapılır ve tek olunur bence tabii...
amca her geçen sene biraz daha düşürüyo fiyatı...:D
araba önden-arkadan her tarafından darbeli... şasi kayık, airbag yok vs. vs.
sohc motor var üstünde.
-motoru geç... en kolay iş o bence...
-şasi düzeltilir , ne araçlar toplanıyo da bu mu toplanamayacak düzgün şekilde...
-airbag zaten çoğu tune araçlarda iptal ediliyor (yabancı ülkelerde tabii) , spor direksiyon takılıyor aslanlar gibi...
-kaputtu fardı tampondu tabii ki de değişecek...
-sonunda gerçek bir coupe sahibi olunacak...
bence sıkı pazarlık edilip alınır , hatta para durumum uygun olsa alırım , zaman içinde toplarım şasisini,boyasını,motorunu vs..vs..
:):):)