Şehir dışına kargo yollicamda, arkadaş otobüse ver ben alırım dedi. Ben anlamadım nedir bu olay?
Printable View
Şehir dışına kargo yollicamda, arkadaş otobüse ver ben alırım dedi. Ben anlamadım nedir bu olay?
Genelde otobüs şoförüyle anlaşılır jant-lastik yollanır.Ağır olduğu için kargo firmasından daha uyguna gelir.Ücret 40-50 lira olur sistem bu şekilde işler.
Başlık biraz ofsayt olmuş sanki :)
aynen bizde tulum peyniri getiriyoruz,malatyadan otobüse veriyorlar,şoför Ankara mola yerine gelmeden arıyor,bizde gidiyoruz mola yerinde otobüsten alıp geliyoruz.
konyadan 1000rr cbr alldım sahibi otobüse verdi yanında vekalet ve belgelerle esenlerden almıştım
genelde herşey verililr otobüs bagajına
Başlığı korkutucu olmuş :)
İşin özeti otogara gidiyorsun
Hangi otobüsle yollayacaksan muavin ile anlaşıyorsun
Genelde muavin absürb bir rakam veriyor
Anlaşma yoluna gidiyorsun
Hepsi bu
Gerisini onlar hallediyor
Başlık net olmuş :) evet aynen arkadaşların dediği gibi bende İzmir'den jant lastik bu şekilde getirmiştim
Eskiden bir parlement cigaraya verirlerdi
Şoföre ya da muavine 50TL, bagaja da göndereceğim malzemeyi veririm. Gerisine karışmam :)
Başlığı görünce bastım kahkahayı :D :D
Otogardan giden bir otobusun muavini ile görüşüp bir miktar hediye veriyorsun. Arkadaşın otogardan gidip yazıhaneden teslim alıyor.
Metro kargoya verin kafaniz agrimasin
Başlık efsane, bizde zamanında Hatay' dan eski bi Vespa almıştık, satıcı arkadaş otobüse vermişti biz istanbul' dan teslim almıştık. Motorun içindeki tüm benzini boşalttırıp öyle almışlardı otobüse.
Başlık Efsane dendiği gibi.. Otobusler ilk kargo şirketidir en güvenilir olan en fazla 1 gün içerisinde elinde olur.
Annem ben ankarada yaşarken akşamdan yemek yapar otobüse teslim eder
bende sabah gider otobüsten alır öğle yemeğinde yerdim siz düşünün yani :)
konu sahibi makarasına açmış konuyu, herşeyi makaraya alan TT bunu almamış.
Neyi veriyorsunuz? :D
ucuza gitmek demek :D
ProdriveSTI nickli arkadaş otobusede vermiştir bolca özel mesaj atarsanız bilgilendirir işlem sırasını :D
bu konuyla pek alakası yok ama böle bi verme ile ilğili bi video vardı bi kız verme ile ilğili açıklama yapıyordu neydi bilen varsa bi paylaşsın :)