Aile içi Sevgi ve Saygı hakkında
Merhaba,
Haftasonu bir duruma denk geldim ne yalan söyleleyim bir baba olarak çok etkilendim. Olayı sizinle paylaşmak belki dertleşmek belki de sizlere; hepimizin yanıldığı ya da yanlış yaptığı bir noktayı göstermek istedim.
Polo yolda çok gezme salınım yapıyordu amortisör vs işleri için Nam Amortisore gittik aracı teslim ettik bekliyoruz.
Bu esnada bi araç geldi dip basık 18 jantlar vs dikkat çekiyor. önce içinden 60 yaşlarında bi kadıncağız indi herhalde dedim oğluyla geldi.
Sonra araçtan 65 lerinde yaşlı bi adam indi ben kendimi tutamadım gülmeye başladım. Tablo gerçekten komik görünüyordu.
İçimden dedim amcaya bak sen.
Neyse adam dertli dertli ustaya anlatmaya başladı.
Oğluna arabasını vermiş araba geri bu şekilde gelmiş. Eşi ve kendisi boyun ve bel fıtığından ameliyat geçirmişler ikisi de emekli insanlar.
Emekliliklerinde gezmek için almışlar arabayı oğullarıda okula gidip geliyormuş aynı araçla.
fakat adam bu şekilde binemediği için tutmuşlar Nam'ın yolunu.
Adam neler anlattı (tabi tek taraflı dinledik) çok dertliydi üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
İşleri bitti giderken kadın dedi ki evde şimdi harp çıkacak :(
Muhtemelen bu arkadaş burdan biri belki okur belki aynı durumda olanlarımız var.
Amacım sosyal mesaj falan vermek değil haddimde değil zaten.
Sadece üzüldüm ve belki de farketmediğimiz bir noktayı gördüm yazmak istedim.
Aracın sahibi değil öğrencisin baba parası ile iş yaptırıyorsun iki yaşlı insana eziyet ediyorsun. Dışardan biri olarak bu durumu üniversite öğrencisi gence yakıştıramadım.
Anne ve Baba kıymeti malesef kaybedince anlaşılıyor o nedenle yaşarken kıymetini bilmek ve daha çok şey paylaşmak gerek
Ailenin sağlığı ve mutululuğu sağdan soldan vay süper olmuş lafını duymaktan daha önemli olmalı
Ve genel olarak şu arabayı dip basma olayı gerçekten çok itici ve rahatsızlık verici gelecekte bu omurgalar size bunu fena ödetecek.